Povezane vesti

Umro glumac Dejan Matić: Zvezda serije "Moj rođak sa sela" preminula u 61. godini

Umro glumac Dejan Matić: Zvezda serije "Moj rođak sa sela" preminula u 61. godini

Kurir pre 3 sata
Glumac Dejan Matićpreminuo je u 61. godini posle duge i teške bolesti, potvrđeno je za Kurir iz izvora bliskim dramskom umetniku. Dejan Matić rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u… »
Preminuo glumac Dejan Matić: Prepoznatljiv po ulozi Stojana u seriji "Moj rođak sa sela"

Preminuo glumac Dejan Matić: Prepoznatljiv po ulozi Stojana u seriji "Moj rođak sa sela"

Novi magazin pre 3 sata
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u… »
Preminuo glumac Dejan Matić: Pamtimo ga po ulogama u "Mi nismo anđeli" i "Crnom Gruji"

Preminuo glumac Dejan Matić: Pamtimo ga po ulogama u "Mi nismo anđeli" i "Crnom Gruji"

Mondo pre 3 sata
U seriji "Moj rođak sa sela" je igrao Stojana Katanića. Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine… »
Pevao "Dejo, majstore", a zbog Crvenkape smo plakali od smeha: Filmovi i serije u kojima smo gledali Dejana Matića

Pevao "Dejo, majstore", a zbog Crvenkape smo plakali od smeha: Filmovi i serije u kojima smo gledali Dejana Matića

Mondo pre 3 sata
Glumac Dejan Matić napustio nas je danas u 61. godini. Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine… »
Preminuo glumac Dejan Matić

B92 pre 3 sata
Dejan Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta, preminuo je u 61. godini, potvrđeno je Tanjugu u BDP-u. On je preminuo posle duge i teške bolesti... Dramski umetnik Dejan Matić rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu… »
Umro glumac Dejan Matić

Umro glumac Dejan Matić

Večernje novosti pre 3 sata
DEJAN Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta preminuo je u 61. godini, potvrđeno je u BDP-u. Foto Printskrin, Vikipedija Dejan Matić je rođen u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu… »

N1 Info pre 4 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u… »

Danas pre 4 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti, piše Nova.rs. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je… »
Umro glumac Dejan Matić (61): Igrao je u seriji "Moj rođak sa sela"

Umro glumac Dejan Matić (61): Igrao je u seriji "Moj rođak sa sela"

Blic pre 4 sati
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih… »
Glumac Dejan Matić imao težak moždani udar: Nedeljama se oporavljao u bolnici, a supruga se tada nije odvajala od njega

Glumac Dejan Matić imao težak moždani udar: Nedeljama se oporavljao u bolnici, a supruga se tada nije odvajala od njega

Blic pre 4 sati
Prvak Beogradskog dramskog pozorišta i član popularnih „Kuguarsa“, glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini života, potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan je preminuo posle duge i teške bolesti, a 2015. godine imao je moždani… »
Po ovim ulogama će Dejan Matić ostati upamćen: Serija "Moj rođak sa sela" ga je proslavila, evo gde je sve još glumio

Po ovim ulogama će Dejan Matić ostati upamćen: Serija "Moj rođak sa sela" ga je proslavila, evo gde je sve još glumio

Blic pre 4 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dejan Matić je rođen 1963. u Beogradu, diplomirao je na FDU 1990. u klasi Milenka Maričića, a glumačku… »
Glumac Dejan Matić je kum Gagiju Jovanoviću: Bio mu je najveća podrška u teškim trenucima

Glumac Dejan Matić je kum Gagiju Jovanoviću: Bio mu je najveća podrška u teškim trenucima

Blic pre 3 sata
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini. Dejan Matić je bio kum glumcu Draganu Gagiju Jovanoviću koji mu je bio podrška u najtežim trenucima. Dejan je 2015. godine doživeo moždani udar. U tim trenucima njegov kum Gagi Jovanović mu je bio velika… »
Umro glumac Dejan Matić

Umro glumac Dejan Matić

Nova pre 4 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na… »
"Mnogo sam potresen" Gagi Jovanović se oglasio za Kurir o odlasku Dejana Matića: Dugo se oporavljao od moždanog udara

"Mnogo sam potresen" Gagi Jovanović se oglasio za Kurir o odlasku Dejana Matića: Dugo se oporavljao od moždanog udara

Kurir pre 4 sati
Glumac Dejan Matić, koga je domaća publika obožavala u seriji "Moj rođak sa sela" preminuo je u 61. godini posle duge i teške bolesti. Karijeru je počeo u pozorištu Atelje 212, a zajedno sa Draganom Gagijem Jovanovićem je bio član čuvene trupe… »
Umro glumac Dejan Matić

Umro glumac Dejan Matić

Telegraf pre 4 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih… »

Vesti dana »