Повезане вести
"Ниси, Вучићу, надлежан, али јеси, Вучићу, крив": Брнабић: Србија је једина држава на свету у којој опозиција не жели изборе…
Блиц 05.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је данас да је Србија једина држава на свету у којој, како тврди, опозиција не жели изборе. - Ми у Србији имамо најмање две светске ексклузиве у политичком смислу. Прва је да… »
Брнабић: Само у Србији има контрадикторност - Вучић није надлежан, али јесте крив
Радио 021 05.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је да је Србија једина држава на свету у којој, како тврди, опозиција не жели изборе. "Ми у Србији имамо најмање две светске ексклузиве у политичком смислу. Прва је да једини на… »
Брнабић: Србија је једина држава на свету у којој опозиција не жели изборе
Еуроневс 05.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић изјавила је да је Србија једина држава на свету у којој, како тврди, опозиција не жели изборе. "Ми у Србији имамо најмање две светске ексклузиве у политичком смислу. Прва је да једини на… »
Вучић им истовремено није надлежан ни за шта, али крив је за све! Брнабић: Србија једина држава која има опозицију која не…
Курир 05.02.2025
Председница Народне скупштине Ана Брнабић поручила је да је Србија једина држава која има опозицију која не жели изборе, али и поручује да председник Србије Александар Вучић ни за шта није надлежан, док га истовремено за све… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 3 минутајош 93 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 41 повезана