Povezane vesti

"Nisi, Vučiću, nadležan, ali jesi, Vučiću, kriv": Brnabić: Srbija je jedina država na svetu u kojoj opozicija ne želi…

"Nisi, Vučiću, nadležan, ali jesi, Vučiću, kriv": Brnabić: Srbija je jedina država na svetu u kojoj opozicija ne želi…

Blic pre 3 sata
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija jedina država na svetu u kojoj, kako tvrdi, opozicija ne želi izbore. - Mi u Srbiji imamo najmanje dve svetske ekskluzive u političkom smislu. Prva je da jedini na čitavom… »
Vučić im istovremeno nije nadležan ni za šta, ali kriv je za sve! Brnabić: Srbija jedina država koja ima opoziciju koja…

Vučić im istovremeno nije nadležan ni za šta, ali kriv je za sve! Brnabić: Srbija jedina država koja ima opoziciju koja…

Kurir pre 5 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić poručila je da je Srbija jedina država koja ima opoziciju koja ne želi izbore, ali i poručuje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ni za šta nije nadležan, dok ga istovremeno za sve optužuju i krive… »
Brnabić: Srbija je jedina država na svetu u kojoj opozicija ne želi izbore

Brnabić: Srbija je jedina država na svetu u kojoj opozicija ne želi izbore

Euronews pre 5 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je Srbija jedina država na svetu u kojoj, kako tvrdi, opozicija ne želi izbore. "Mi u Srbiji imamo najmanje dve svetske ekskluzive u političkom smislu. Prva je da jedini na čitavom svetu imamo… »
Brnabić: Samo u Srbiji ima kontradiktornost - Vučić nije nadležan, ali jeste kriv

Brnabić: Samo u Srbiji ima kontradiktornost - Vučić nije nadležan, ali jeste kriv

Radio 021 pre 5 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je da je Srbija jedina država na svetu u kojoj, kako tvrdi, opozicija ne želi izbore. "Mi u Srbiji imamo najmanje dve svetske ekskluzive u političkom smislu. Prva je da jedini na čitavom svetu imamo… »

Vesti dana »