Povezane vesti
Petković iz Brisela: U filmu o litijumu nas predstavili kao divljake i ruske agente, obratićemo se na debati
N1 Info pre 2 sata
Film nas prikazuje kao divljake i ruske agente, to je propagandi projekat na nivou naših režimskih medija, rekao je Nebojša Petković iz Ne damo Jadar, koji se trenutno nalazi u Briselu. Podsetimo, u Evropskom parlamentu u Briselu danas će biti… »
Petković (Ne damo Jadar) iz Brisela: Hoće da nas prikažu kao divljake i ruske agente
Danas pre 2 sata
Film nas prikazuje kao divljake i ruske agente, to je propagandi projekat na nivou naših režimskih medija, rekao je Nebojša Petković iz Ne damo Jadar, koji se trenutno nalazi u Briselu, prenosi N1. Podsetimo, u Evropskom parlamentu u Briselu danas se… »
Petković iz Brisela: U filmu o litijumu nas predstavili kao divljake i ruske agente, obratićemo se na debati
Novi magazin pre 2 sata
Film nas prikazuje kao divljake i ruske agente, to je propagandi projekat na nivou naših režimskih medija, rekao je Nebojša Petković iz Ne damo Jadar, koji se trenutno nalazi u Briselu. Podsetimo, u Evropskom parlamentu u Briselu danas će biti… »
(VIDEO) Protest u Briselu zbog Projekta Jadar: „Hoće da unište prirodu Srbije, uz pomoć evropskog novca“
N1 Info pre 3 sata
U Evropskom parlamentu u Briselu danas će biti održana debata na kojoj će biti predstavljen dokumentarni film „Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije“ (Not In My Country: Serbia’s Lithium Dilemma). Istovremeno, ispred zgrade Parlamenta se… »
Bitka za Jadar u Briselu: Danas predstavljanje filma „Ne u mojoj zemlji“ i protest ekoloških aktivista ispred Evropskog…
Danas pre 5 sati
Danas će u Evropskom parlamentu u Briselu biti održana debata na kojoj će biti predstavljen dokumentarni film „Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije“ (Not In My Country: Serbia’s Lithium Dilemma). Trejler za ovaj film, koji je režirao… »
Protest i premijer filma u Briselu o rudarenju litijumu u Srbiji: Nebojša Petković tvrdi da smo predstavljeni kao divlje…
Nova pre 6 sati
U jutarnje programu "Probudi se" jutros ste imali prilike da vidite insert iz dokumentarnog filma "Ne u mojoj zemlji: Srpska litijum dilema" koji je izazvao burne reakcije domaće i međunarodne javnosti. Smatrajući da film nije stručan, a ni… »
Protest ispred Evropskog parlamenta povodom dokumentarca o Jadru (VIDEO)
Danas pre 20 sati
Poslanici Evropskog parlamenta i organizacija „Ne damo Jadar” iz Srbije učestvuju na protestu 5. februara u Briselu povodom projekcije dokumentarca o Jadru, koji opisuju kao sporan i manipulativan u korist kompanije Rio Tinto. Kako prenosi Klima101… »
Vesti dana »
Protest radnika GSP-a: Od gradske uprave traže preispitivanje ugovora sa privatnim prevoznicima
Insajder pre 5 satijoš 24 povezane
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 2 satajoš 61 povezana
"Znamo koliko Dončić voli Zvezdu": Sferopulosa pitali za trejd koji je uzdrmao NBA ligu
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih