Povezane vesti
Debata u EP o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije mogao da se obrati, ali je poručio – „nećete kopati“ VIDEO
Nova 05.02.2025
Evropski parlament je bio domaćin debate o prednostima i manama rudarenja litijuma od strane kompanije Rio Tinto u Srbiji. Debata je usledila nakon prikazivanja filma "Ne u mojoj zemlji: litijumska dilema u Srbiji", ali i protesta koji je oko 13 časova… »
(VIDEO) Debata u EP o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije mogao da se obrati, ali je poručio – „nećete kopati“
N1 Info 05.02.2025
Evropski parlament je bio domaćin debate o prednostima i manama rudarenja litijuma od strane kompanije Rio Tinto u Srbiji. Debata je usledila nakon prikazivanja filma "Ne u mojoj zemlji: litijumska dilema u Srbiji", ali i protesta koji je oko 13 časova… »
Matković za “Svet i mi”: Debata u Briselu dokazala da “Rio Tinto” nije sposoban za nju (VIDEO)
Insajder 05.02.2025
Danas je u Evropskom parlamentu održana debata na kojoj je prikazan i dokumentarni film pod nazivom „Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije“, koji je izrazito naklonjen interesima “Rio Tinta”. Tim povodom je ispred zgrade Evropskog parlamenta održan… »
VIDEO Debata u Evropskom parlamentu o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije mogao da se obrati
Radio 021 05.02.2025
Evropski parlament je bio domaćin debate o rudarenju litijuma od strane kompanije Rio Tinto u Srbiji. Debata je usledila nakon prikazivanja filma "Ne u mojoj zemlji: litijumska dilema u Srbiji", ali i protesta koji je organizovala neformalna grupa srpske… »
Vesti dana »
(BLOG) Ponovo bez kvoruma za glasanje o nepoverenju Vladi: Druga sednica Skupštine u 12
N1 Info pre 18 minutajoš 26 povezanih
Milomiru Jaćimoviću zapaljen autobus: “Sad se bando držite dobro!” (VIDEO)
Luftika pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 53 minutajoš 15 povezanih
Danas promenljivo oblačno i prijatno toplo, popodne ponegde moguća kiša, do 24 stepena
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih