Povezane vesti
"Pozdravi mi gore sve" Milena Pavlović se emotivnim rečima oprostila od Dejana Matića
Kurir pre 15 minuta
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini života. Vest o njegovoj smrti za javnost je potvrdilo njegovo matično Beogradsko dramsko pozorište, a među prvima se oglasila Milena Pavlović. Ona se na društvenim mrežama potresnom porukom oprostila od… »
Životna drama Dejana Matića od koje se nikad nije oporavio: Glumac godinu dana proveo u bolnici, borio se do poslednjeg daha
Kurir pre 3 sata
Prvak Beogradsakog dramskog pozorišta, Dejan Matić, koji je preminuo u 61. godini nakon duge i teške bolesti, doživeo je težak moždani udar 2015. godine, od koga se do smrti nije sasvim oporavio. Čuveni Mata, kako su ga zvali, tada je bio na dugom… »
Glumac Dejan Matić nedeljama bio u bolnici: Prvi alarm teškog moždanog udara javlja se mnogo ranije
Mondo pre 3 sata
Pročitajte kako da prepoznate simptome moždanog udara, opasnog stanja koje je glumac Dejan Matić doživeo 2015. godine. Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini. Dejan je preminuo posle duge i teške bolesti, a 2015. godine imao je moždani udar… »
Preminuo glumac iz serije “Moj rođak sa sela” Dejan Matić Mata
Story pre 4 sati
Da je preminuo Dejan Matić Mata, glumac koji je odigrao zapaženu ulogu i seriji “Moj rođak sa sela” među prvima je doznala dnevna štampa. Navodno, a preko proverenog izvora, saznalo se da je dramski umetnik, inače i muzičar, dugo bolovao. Iako… »
"Divni Mata, putuj mirno": Iskra Brajović se oprostila od glumca Dejana Matića, objavila uspomene koje su mnogima naterale…
Blic pre 4 sati
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a glumica Iskra Brajović se oprostila emotivnim rečima od kolege i prijatelja. - Moj brat Grim, moj Krempi, moj domaćin na sceni kada sam u dvadesetim prvi put stala na scenu Puža. Duhovit, topao… »
Preminuo glumac Dejan Matić
Svet plus pre 4 sati
Srpska kinematografija izgubila je jednog od svojih najtalentovanijih glumaca, Dejana Matića, koji je preminuo u 61. godini. Biografija Dejana Matića Rođen u Beogradu, Matić je bio poznat po svojim ulogama u filmovima i popularnim televizijskim… »
Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela: Otkriven razlog njegove smrti
Svet & Skandal pre 4 sati
Preminuo glumac Dejan Matić u 61-oj godini Jutros je sve rastužila vest da je preminuo glumac Dejan Matić prvak Beogradskog dramskog pozorišta. Popularnost među širom publikom stekao je ulogom u seriji Moj rođak sa sela. Youtube printscreen Glumac… »
RTS pre 5 sati
Dejan Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta preminuo je u 61. godini, potvrdio je BDP. Zapaženije uloge ostvario je u predstavama Očevi i oci, Valjevska bolnica, Boris Godunov, Hajde da se igramo, Hamlet, Rodoljupci, Smešna strana istorije… »
Radio 021 pre 4 sati
Glumac Beogradskog dramskog pozorišta Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je Tanjugu u BDP-u. Dejan Matić je rođen u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u klasi… »
NIN pre 5 sati
Dejan Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta preminuo je u 61. godini, potvrđeno je Tanjugu u BDP-u. Dejan Matić je rođen u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u klasi… »
Umro glumac Dejan Matić
Nova pre 5 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na… »
Po ovim ulogama ćemo pamtiti Dejana Matića: Serija "Moj rođak sa sela" ga proslavila, a evo gde je sve igrao
Kurir pre 4 sati
Glumac Dejan Matić Mata, preminuo je posle duge i teške bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira ispred njegovog matičnog Beogradskog dramskog pozorišta. Rođen je u Beogradu 1963, diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti 1990. godine u… »
Vesti dana »
Dekanka sa protesta ispred Ministarstva prosvete: Svaki napad na studente i profesore tretiraćemo kao napad na celo srpsko društvo (UŽIVO)
Novi magazin pre 16 minutajoš 24 povezane
Vučevićeva ostavka stigla u Skupštinu Srbije, koji su naredni koraci
RTS pre 27 minutajoš 16 povezanih
Viši sud naložio advokatima da postupaju u pritvorskim i hitnim predmetima
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih