Povezane vesti

"Pozdravi mi gore sve" Milena Pavlović se emotivnim rečima oprostila od Dejana Matića

"Pozdravi mi gore sve" Milena Pavlović se emotivnim rečima oprostila od Dejana Matića

Kurir pre 15 minuta
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini života. Vest o njegovoj smrti za javnost je potvrdilo njegovo matično Beogradsko dramsko pozorište, a među prvima se oglasila Milena Pavlović. Ona se na društvenim mrežama potresnom porukom oprostila od… »
Životna drama Dejana Matića od koje se nikad nije oporavio: Glumac godinu dana proveo u bolnici, borio se do poslednjeg daha

Životna drama Dejana Matića od koje se nikad nije oporavio: Glumac godinu dana proveo u bolnici, borio se do poslednjeg daha

Kurir pre 3 sata
Prvak Beogradsakog dramskog pozorišta, Dejan Matić, koji je preminuo u 61. godini nakon duge i teške bolesti, doživeo je težak moždani udar 2015. godine, od koga se do smrti nije sasvim oporavio. Čuveni Mata, kako su ga zvali, tada je bio na dugom… »
Glumac Dejan Matić nedeljama bio u bolnici: Prvi alarm teškog moždanog udara javlja se mnogo ranije

Glumac Dejan Matić nedeljama bio u bolnici: Prvi alarm teškog moždanog udara javlja se mnogo ranije

Mondo pre 3 sata
Pročitajte kako da prepoznate simptome moždanog udara, opasnog stanja koje je glumac Dejan Matić doživeo 2015. godine. Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini. Dejan je preminuo posle duge i teške bolesti, a 2015. godine imao je moždani udar… »
Preminuo glumac iz serije “Moj rođak sa sela” Dejan Matić Mata

Preminuo glumac iz serije “Moj rođak sa sela” Dejan Matić Mata

Story pre 4 sati
Da je preminuo Dejan Matić Mata, glumac koji je odigrao zapaženu ulogu i seriji “Moj rođak sa sela” među prvima je doznala dnevna štampa. Navodno, a preko proverenog izvora, saznalo se da je dramski umetnik, inače i muzičar, dugo bolovao. Iako… »
"Divni Mata, putuj mirno": Iskra Brajović se oprostila od glumca Dejana Matića, objavila uspomene koje su mnogima naterale…

"Divni Mata, putuj mirno": Iskra Brajović se oprostila od glumca Dejana Matića, objavila uspomene koje su mnogima naterale…

Blic pre 4 sati
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a glumica Iskra Brajović se oprostila emotivnim rečima od kolege i prijatelja. - Moj brat Grim, moj Krempi, moj domaćin na sceni kada sam u dvadesetim prvi put stala na scenu Puža. Duhovit, topao… »
Preminuo glumac Dejan Matić

Svet plus pre 4 sati
Srpska kinematografija izgubila je jednog od svojih najtalentovanijih glumaca, Dejana Matića, koji je preminuo u 61. godini. Biografija Dejana Matića Rođen u Beogradu, Matić je bio poznat po svojim ulogama u filmovima i popularnim televizijskim… »
Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela: Otkriven razlog njegove smrti

Napustio nas je prerano još jedan glumac iz serije Moj rođak sa sela: Otkriven razlog njegove smrti

Svet & Skandal pre 4 sati
Preminuo glumac Dejan Matić u 61-oj godini Jutros je sve rastužila vest da je preminuo glumac Dejan Matić prvak Beogradskog dramskog pozorišta. Popularnost među širom publikom stekao je ulogom u seriji Moj rođak sa sela. Youtube printscreen Glumac… »

RTS pre 5 sati
Dejan Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta preminuo je u 61. godini, potvrdio je BDP. Zapaženije uloge ostvario je u predstavama Očevi i oci, Valjevska bolnica, Boris Godunov, Hajde da se igramo, Hamlet, Rodoljupci, Smešna strana istorije… »

Radio 021 pre 4 sati
Glumac Beogradskog dramskog pozorišta Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je Tanjugu u BDP-u. Dejan Matić je rođen u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u klasi… »

NIN pre 5 sati
Dejan Matić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta preminuo je u 61. godini, potvrđeno je Tanjugu u BDP-u. Dejan Matić je rođen u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. godine u klasi… »
Umro glumac Dejan Matić

Umro glumac Dejan Matić

Nova pre 5 sati
Glumac Dejan Matić preminuo je u 61. godini, potvrđeno je portalu Nova.rs iz Beogradskog dramskog pozorišta. Dejan Matić umro je posle duge i teške bolesti. Dramski umetnik rođen je u Beogradu 24. februara 1963. godine. Diplomirao je glumu na… »
Po ovim ulogama ćemo pamtiti Dejana Matića: Serija "Moj rođak sa sela" ga proslavila, a evo gde je sve igrao

Po ovim ulogama ćemo pamtiti Dejana Matića: Serija "Moj rođak sa sela" ga proslavila, a evo gde je sve igrao

Kurir pre 4 sati
Glumac Dejan Matić Mata, preminuo je posle duge i teške bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira ispred njegovog matičnog Beogradskog dramskog pozorišta. Rođen je u Beogradu 1963, diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti 1990. godine u… »

Vesti dana »