Povezane vesti
Doroteu su Šešelj i tabloidi proglasili hrvatskom agentkinjom: Objavili podatke iz njene lične karte
Nova pre 4 sati
"Prvo sam mislila da su objave na mreži Iks fotošopirane, ali kada sam na svoje oči videla osuđenog ratnog zločinca kako izgovara moje ime, prezime i datum rođenja te me označava kao tajnu agentkinju, sledio je talas različitih emocija koje me i… »
Doroteu iz Hrvatske Šešelj i tabloidi proglasili špijunom i javno pokazivali njene lične podatke
N1 Info pre 6 sati
"Prvo sam mislila da su objave na mreži Iks fotošopirane, ali kada sam na svoje oči videla osuđenog ratnog zločinca kako izgovara moje ime, prezime i datum rođenja te me označava kao tajnu agentkinju, sledio je talas različitih emocija koje me i… »
Vesti dana »
Ministarka Đukić Dejanović tvrdi da nije pretila prosvetarima, već ih podsećala na zakonske obaveze
Beta pre 35 minutajoš 46 povezanih
Završen protest radnika GSP-a i studenata, predati zahtevi gradskoj upravi (FOTO; VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Vesić rekao tužiocu: Nadstrešnica bi pala i da je bilo upotrebne dozvole
Radio 021 pre 7 satijoš 6 povezanih
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 41 minutajoš 58 povezanih
Bizarna krađa na pruzi kod Pančeva: Tinejdžeri čupali saobraćajne znakove iz zemlje: Ono što su radili policiju je ostavilo u šoku!
Blic pre 41 minutajoš 35 povezanih