Povezane vesti
Doroteu iz Hrvatske Šešelj i tabloidi proglasili špijunom i javno pokazivali njene lične podatke
N1 Info 05.02.2025
"Prvo sam mislila da su objave na mreži Iks fotošopirane, ali kada sam na svoje oči videla osuđenog ratnog zločinca kako izgovara moje ime, prezime i datum rođenja te me označava kao tajnu agentkinju, sledio je talas različitih emocija koje me i sad… »
Doroteu su Šešelj i tabloidi proglasili hrvatskom agentkinjom: Objavili podatke iz njene lične karte
Nova 05.02.2025
"Prvo sam mislila da su objave na mreži Iks fotošopirane, ali kada sam na svoje oči videla osuđenog ratnog zločinca kako izgovara moje ime, prezime i datum rođenja te me označava kao tajnu agentkinju, sledio je talas različitih emocija koje me i sad… »
Vesti dana »
Đedović Handanović i Sijarto nakon sastanka: Cilj da se pregovori o NIS-u Rusa i MOL-a završe do kraja ove nedelje, Rafinerija u Pančevu od strateškog značaja
Kurir pre 44 minutajoš 59 povezanih
CEPRIS i druge organizacije se obratile UN zbog izmene pravosudnih zakona
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Sve oči uprte u Iran! Pentagon premešta moćne brodove i podmornice ka Bliskom istoku, u Teheranu napeto, avioni zaobilaze zemlju
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Ovo su lokacije u Srbiji na kojima se nalaze „super radari“: Postavljeni na 30 mesta, snimaju više prekršaja
Nova pre 3 satajoš 7 povezanih