Povezane vesti

Kraj karijere: Bivši košarkaš Partizan se oprostio od košarke!

Kraj karijere: Bivši košarkaš Partizan se oprostio od košarke!

Hot sport 05.02.2025
Odlučio je da okonča karijeru! Semih Erden, nekadašnji turski reprezentativac i iskusni centar, odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru u 38. godini! Erden je prve profesionalne korake napravio u Darušafaki, ali je regionalna košarkaška… »
„Jedna od najtežih odluka u životu“: Igrao za Partizan, bio deo krađe protiv Srbije, a sad otišao u penziju

„Jedna od najtežih odluka u životu“: Igrao za Partizan, bio deo krađe protiv Srbije, a sad otišao u penziju

Nova 05.02.2025
Turski košarkaš Semih Erden završio je karijeru. „Želim da podelim jednu od najtežih i najznačajnijih odluka u mom životu. Opraštam se od puta koji me je napravio onim što sam, puta koji mi je pružio snagu i inspiraciju na svakom koraku, mog puta u… »
Bivši centar Partizana završio karijeru

Bivši centar Partizana završio karijeru

Sportski žurnal 05.02.2025
“Opraštam se od puta koji me je učinio onim što jesam”. Nekadašnji turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Erden (38) je karijeru počeo u Darušafaki, a zatim je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa… »
Partizan i Vujošević mu utabali put, turski centar završio karijeru!

Partizan i Vujošević mu utabali put, turski centar završio karijeru!

Sportske.net 05.02.2025
Semih Erden (38) je završio svoju profesionalnu karijeru. Ovaj košarkaš je ostavio sasvim solidan otisak u evropskoj košarci, a setimo se da je iz Darušafake kao dete došao u Partizan, odigrao jednu sezonu nakon čega je prešao u Fenerbahče gde je već… »
Povukao se bivši centar Partizana i Boston Seltiksa

Povukao se bivši centar Partizana i Boston Seltiksa

Sport klub 05.02.2025
U utorak je zvanično završena duga i sadržajna košarkaška karijera. Semih Erden, 38-godišnji Turčin, objavio je da se povlači iz aktivnog igranja košarke. Radi se o jednom od najtrofejnijih i najpoznatijih turskih košarkaša u istoriji. Profesionalni debi… »
Kraj velike karijere: Bivši košarkaš Partizana otišao u penziju

Kraj velike karijere: Bivši košarkaš Partizana otišao u penziju

Večernje novosti 05.02.2025
NEKADAŠNjI turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Foto: EPA-EFE/WU HONG Ovaj 38-godišnjak je karijeru počeo u Darušafaki, a potom je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa "crno-belima" je 2005. godine… »
Igrao za Partizan, Seltikse, Kavse, Efes - Semih Erden završio karijeru VIDEO

Igrao za Partizan, Seltikse, Kavse, Efes - Semih Erden završio karijeru VIDEO

B92 05.02.2025
Nekadašnji turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Erden (38) je karijeru počeo u Darušafaki, a potom je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa crno-belima je 2005. godine osvojio titulu šampiona Srbije… »

Vesti dana »