Povezane vesti
Kraj karijere: Bivši košarkaš Partizan se oprostio od košarke!
Hot sport 05.02.2025
Odlučio je da okonča karijeru! Semih Erden, nekadašnji turski reprezentativac i iskusni centar, odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru u 38. godini! Erden je prve profesionalne korake napravio u Darušafaki, ali je regionalna košarkaška… »
„Jedna od najtežih odluka u životu“: Igrao za Partizan, bio deo krađe protiv Srbije, a sad otišao u penziju
Nova 05.02.2025
Turski košarkaš Semih Erden završio je karijeru. „Želim da podelim jednu od najtežih i najznačajnijih odluka u mom životu. Opraštam se od puta koji me je napravio onim što sam, puta koji mi je pružio snagu i inspiraciju na svakom koraku, mog puta u… »
Partizan i Vujošević mu utabali put, turski centar završio karijeru!
Sportske.net 05.02.2025
Semih Erden (38) je završio svoju profesionalnu karijeru. Ovaj košarkaš je ostavio sasvim solidan otisak u evropskoj košarci, a setimo se da je iz Darušafake kao dete došao u Partizan, odigrao jednu sezonu nakon čega je prešao u Fenerbahče gde je već… »
Povukao se bivši centar Partizana i Boston Seltiksa
Sport klub 05.02.2025
U utorak je zvanično završena duga i sadržajna košarkaška karijera. Semih Erden, 38-godišnji Turčin, objavio je da se povlači iz aktivnog igranja košarke. Radi se o jednom od najtrofejnijih i najpoznatijih turskih košarkaša u istoriji. Profesionalni debi… »
Kraj velike karijere: Bivši košarkaš Partizana otišao u penziju
Večernje novosti 05.02.2025
NEKADAŠNjI turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Foto: EPA-EFE/WU HONG Ovaj 38-godišnjak je karijeru počeo u Darušafaki, a potom je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa "crno-belima" je 2005. godine… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara iz Akcionarskog fonda: „Realizovane sve mere iz paketa podrške države“ kaže Siniša Mali
Nedeljnik pre 3 satajoš 63 povezane
Svečani doček, osmesi i brancin, a rešenih problema - nula: Si Đinping tokom posete Trampu opet pomenuo zastrašujuću teoriju
Blic pre 5 minutajoš 75 povezanih
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
N1 Info pre 5 satijoš 49 povezanih