Povezane vesti
Kraj karijere: Bivši košarkaš Partizan se oprostio od košarke!
Hot sport pre 3 sata
Odlučio je da okonča karijeru! Semih Erden, nekadašnji turski reprezentativac i iskusni centar, odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru u 38. godini! Erden je prve profesionalne korake napravio u Darušafaki, ali je regionalna… »
Bivši centar Partizana završio karijeru
Sportski žurnal pre 3 sata
“Opraštam se od puta koji me je učinio onim što jesam”. Nekadašnji turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Erden (38) je karijeru počeo u Darušafaki, a zatim je u sezoni 2004/2005. igrao za… »
„Jedna od najtežih odluka u životu“: Igrao za Partizan, bio deo krađe protiv Srbije, a sad otišao u penziju
Nova pre 3 sata
Turski košarkaš Semih Erden završio je karijeru. „Želim da podelim jednu od najtežih i najznačajnijih odluka u mom životu. Opraštam se od puta koji me je napravio onim što sam, puta koji mi je pružio snagu i inspiraciju na svakom koraku, mog… »
Partizan i Vujošević mu utabali put, turski centar završio karijeru!
Sportske.net pre 4 sati
Semih Erden (38) je završio svoju profesionalnu karijeru. Ovaj košarkaš je ostavio sasvim solidan otisak u evropskoj košarci, a setimo se da je iz Darušafake kao dete došao u Partizan, odigrao jednu sezonu nakon čega je prešao u Fenerbahče gde je… »
Povukao se bivši centar Partizana i Boston Seltiksa
Sport klub pre 4 sati
U utorak je zvanično završena duga i sadržajna košarkaška karijera. Semih Erden, 38-godišnji Turčin, objavio je da se povlači iz aktivnog igranja košarke. Radi se o jednom od najtrofejnijih i najpoznatijih turskih košarkaša u istoriji… »
Kraj velike karijere: Bivši košarkaš Partizana otišao u penziju
Večernje novosti pre 4 sati
NEKADAŠNjI turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Foto: EPA-EFE/WU HONG Ovaj 38-godišnjak je karijeru počeo u Darušafaki, a potom je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa "crno-belima" je 2005… »
Igrao za Partizan, Seltikse, Kavse, Efes - Semih Erden završio karijeru VIDEO
B92 pre 4 sati
Nekadašnji turski košarkaški reprezentativac Semih Erden objavio je da je završio igračku karijeru. Erden (38) je karijeru počeo u Darušafaki, a potom je u sezoni 2004/2005. igrao za Partizan. Sa crno-belima je 2005. godine osvojio titulu šampiona… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje širom Srbije – studentima se pridružili penzioneri, protest kod Ministarstva prosvete
RTS pre 18 minutajoš 51 povezana
Protest radnika GSP-a: Od gradske uprave traže preispitivanje ugovora sa privatnim prevoznicima
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 1 satjoš 58 povezanih
"Nezaustavljivi proces": Kad će Vučevićeva ostavka biti konstatovana u Skupštini Srbije i što do sada nije?
Euronews pre 42 minutajoš 16 povezanih
Viši sud u Beogradu delimično poništio odluku AKS o obustavi rada
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih