Povezane vesti
Vedrana Rudan uputila reči podrške studentima: „Pomozite i nama“
N1 Info pre 3 sata
Hrvatska književnica Vedrana Rudan podržala je studentske proteste u Srbiji, a usput im je poslala i važnu poruku. Vedrana Rudan je podršku studentima uputila putem svog zvaničnog Fejsbuk naloga. „Dečaci i devojke, s vama sam. Pomozite i nama. I… »
„Dečki i cure, s vama sam“: Vedrana Rudan ponovo podržala studente u Srbiji – ima i poruku za njih
Nova pre 4 sati
Hrvatska književnica Vedrana Rudan podržala je studentske proteste u Srbiji, a usput im je poslala i važnu poruku. Vedrana Rudan je podršku studentima uputila putem svog zvaničnog Fejsbuk naloga. „Dečki i cure, s vama sam. Pomognite i nama. I… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Prosveta prima finalni nokaut, cilj im je da se ne podignemo”: Veliki pritisci na profesore i nastavnike, zakazan novi protest
Nova pre 3 minutajoš 31 povezana
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Goran vesić se branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Pravda pre 4 satijoš 6 povezanih
Tramp: SAD će preuzeti Pojas Gaze i pretvoriti ga u "Rivijeru Bliskog istoka"; Hamas: Nećemo dozvoliti da ti planovi prođu
RTS pre 28 minutajoš 56 povezanih
Ubo policajca nožem u šaku! Pokrenuta istraga protiv Luke (19) zbog napada u Hilandarskoj: Otkriveno kako je počela drama
Blic pre 45 minutajoš 26 povezanih