Povezane vesti
Vedrana Rudan uputila reči podrške studentima: „Pomozite i nama“
N1 Info 05.02.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan podržala je studentske proteste u Srbiji, a usput im je poslala i važnu poruku. Vedrana Rudan je podršku studentima uputila putem svog zvaničnog Fejsbuk naloga. „Dečaci i devojke, s vama sam. Pomozite i nama. I ovde… »
„Dečki i cure, s vama sam“: Vedrana Rudan ponovo podržala studente u Srbiji – ima i poruku za njih
Nova 05.02.2025
Hrvatska književnica Vedrana Rudan podržala je studentske proteste u Srbiji, a usput im je poslala i važnu poruku. Vedrana Rudan je podršku studentima uputila putem svog zvaničnog Fejsbuk naloga. „Dečki i cure, s vama sam. Pomognite i nama. I ovdje ginu… »
Vesti dana »

I danas sunčano, na jugu veoma toplo, u ostatku zemlje za tri do šest stepeni svežije
N1 Info pre 2 minutajoš 8 povezanih

Danil Medvedev je bivši teniser sa 29: Rušio je Đokovića, sad stavlja glavu u frižider od sramote
Mondo pre 2 minutajoš 11 povezanih

Uživo sastaće se Putin i Zelenski? Generalni sekretar NATO: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije
Alo pre 3 minutajoš 6 povezanih

Vučić o crtanju trobojki po zgradama u Novom Sadu: Protiv su oni koji mrze srpsku zastavu
Radio 021 pre 3 minutajoš 1 povezana