Povezane vesti
"Bila sam ljuta na oca što je živ, a mama ne" Bolna ispovest voditeljke o smrti majke: Umrla je dok sam ja vodila dnevnik...
Kurir pre 5 sati
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja "Jagodica… »
"Majka mi je umrla dok sam vodila vesti": Voditeljka doživela tragediju, pa se ljutila na oca: "bila sam besna što je živ, a…
Blic pre 6 sati
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Naime, Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja… »
Vesti dana »
Ministarka Đukić Dejanović tvrdi da nije pretila prosvetarima, već ih podsećala na zakonske obaveze
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
(BLOG) Sa skupa ispred Ministarstva prosvete dekanka poručila – svaki napad na studente i profesore tretiraćemo kao napad na celo srpsko društvo
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp: SAD će preuzeti Pojas Gaze i pretvoriti ga u "Rivijeru Bliskog istoka"; Hamas: Nećemo dozvoliti da ti planovi prođu
RTS pre 2 satajoš 58 povezanih
Viši sud u Beogradu naložio advokatima da uspostave minimum rada
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih