Povezane vesti
"Bila sam ljuta na oca što je živ, a mama ne" Bolna ispovest voditeljke o smrti majke: Umrla je dok sam ja vodila dnevnik...
Kurir 05.02.2025
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja "Jagodica… »
"Majka mi je umrla dok sam vodila vesti": Voditeljka doživela tragediju, pa se ljutila na oca: "bila sam besna što je živ, a…
Blic 05.02.2025
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Naime, Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja… »
Vesti dana »

Nakon 14 dana gotova blokada RTS-a: Studenti u blokadi objavili da im je ispunjen zahtev
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

Kolaps, dugi redovi i otkazivanje letova: Masovni nestanak struje širom Španije i Portugala
BBC News pre 5 sati

Ministar prosvete o dešavanjima ispred novosadskog DIF-a: Cilj ovog napada je pokušaj dodatnog dizanja tenzija u društvu
Danas pre 11 satijoš 1 povezana

Pokret "Bravo" saopštio da je novosadski aktivista Brajan Brković priveden
Blic pre 6 satijoš 2 povezane