Povezane vesti
"Bila sam ljuta na oca što je živ, a mama ne" Bolna ispovest voditeljke o smrti majke: Umrla je dok sam ja vodila dnevnik...
Kurir 05.02.2025
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja "Jagodica Bobica"… »
"Majka mi je umrla dok sam vodila vesti": Voditeljka doživela tragediju, pa se ljutila na oca: "bila sam besna što je živ, a…
Blic 05.02.2025
Voditeljka "Dnevnika" Maja Manojlović u javnosti retko priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško pao gubitak majke. Naime, Maja tvrdi da su bile vrlo vezane, kao i da joj je taj period bio najstresniji. - Moja "Jagodica… »
Vesti dana »
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, putnici bežali kroz tunel
NIN pre 16 minutajoš 17 povezanih
Danas nastavak vanrednog zasedanja Skupštine Srbije: Rasprava o predlogu opozicije za izglasavanje nepoverenja Vladi
Nova pre 21 minutajoš 12 povezanih
Dva ključna sastanka u Beloj kući: Tramp danas razgovara sa Zelenskim i Netanjahuom
NIN pre 6 minutajoš 11 povezanih
Vozači kamiona čekaju do 5 sati na izlaz iz Srbije, ostali bez zadržavanja: Evo gde su najveće gužve
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih