Povezane vesti

Dragan Jovanović o smrti Dejana Matića: Bio je moj venčani kum, nikada nije gubio nadu

Dragan Jovanović o smrti Dejana Matića: Bio je moj venčani kum, nikada nije gubio nadu

Svet plus pre 5 sati
Dejan Matić, jedan od istaknutijih glumaca srpske scene, preminuo je u 61. godini. Ova tužna vest potresla je mnoge koji su imali privilegiju da ga poznaju i sarađuju sa njim. Dragan Jovanović, njegov blizak prijatelj i saradnik, emotivno se oprostio… »
Gagi Jovanović slomljen zbog smrti venčanog kuma Dejana Matića: "Moždani udar ga je usporio, bio je slabo pokretan…

Gagi Jovanović slomljen zbog smrti venčanog kuma Dejana Matića: "Moždani udar ga je usporio, bio je slabo pokretan…

Blic pre 5 sati
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a njegov kum Gagi Jovanović priznaje da je slomljen nakon što je saznao tužnu vest. Njegov kolega i prijatelj Dragan Gagi Jovanović se oglasio za "Blic" o tragičnom odlasku Dejana Matića. - On je bio jedan… »
"Bio je slabo pokretan, prolazio je kroz agoniju": Gagi Jovanović slomljen zbog smrti kuma, glumca Dejana Matića

"Bio je slabo pokretan, prolazio je kroz agoniju": Gagi Jovanović slomljen zbog smrti kuma, glumca Dejana Matića

Mondo pre 5 sati
Gagi Jovanović se oglasio nakon vesti da je preminuo glumac Dejan Matić. Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a njegov kum Gagi Jovanović priznaje da je slomljen nakon što je saznao tužnu vest. "On je bio jedan od mojih najbližih saradnika… »
Gagi Jovanović slomljen zbog smrti venčanog kuma Dejana Matića: „Moždani udar ga je usporio, prolazio je kroz agoniju“

Gagi Jovanović slomljen zbog smrti venčanog kuma Dejana Matića: „Moždani udar ga je usporio, prolazio je kroz agoniju“

Nova pre 5 sati
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a njegov kum Gagi Jovanović priznaje da je slomljen nakon što je saznao tužnu vest. Njegov kolega i prijatelj Dragan Gagi Jovanović se oglasio za „Blic“ o tragičnom odlasku Dejana Matića. – On je bio… »

Vesti dana »