Повезане вести
Нова Партизанова нада: „Никола Миленковић ми је узор, не јурим новац – највише бих волео да победимо у дербију“
Нова 05.02.2025
Никола Симић, млади штопер Партизана, дао је интервју за клупски сајт у којем је причао о дебију за први тим, као и о свом узору. Партизан је у првом колу пролећног дела шампионата ремизирао са Спартаком из Суботе (2:2), а Симић… »
"Никола Миленковић ми је узор": Млади Симић тек стигао у Партизан и већ има једну велику жељу
Мондо 05.02.2025
Играч Партизана Никола Симић за свог идола именовао је Николу Миленковића, такође некадашњег играча Парног ваљка, а сада Нотингем Фореста. Млади штопер Партизана Никола Симић (17) дебитовао је у утакмици црно-белих са… »
Нова Партизанова нада: "Никола Миленковић ми је узор" ВИДЕО
Б92 05.02.2025
Никола Симић, 17-годишњи штопер Партизана, ових дана проживљава своје најлепше у краткој фудбалској каријери након дебија за црно-беле против Спартака. Иако резултат против гостију из Суботице није био задовољавајући (2:2)… »
Партизанов вундеркид искрен: „Резултат није био повољан – Миленковић ми је узор!“ (видео)
Хот спорт 05.02.2025
Види се колико му је значио деби! Гост „Партизановог интервјуа“ био је Никола Симић, млади штопер црно-белих, који је дебитовао за први тим Партизана на утакмици против суботичког Спартака. Изнео је своје утиске након дебија у… »
Партизанов тинејџер Блекијевим стопама: "Волим фудбал, не јурим новац!"
Спортске.нет 05.02.2025
Партизан није успео да слави против Спартака у Хумској где је на крају једва извукао и бод одигравши 2:2, али једна од светлијих тачана био је деби младог фудбалера Николе Симића. Дефанзивац који има свега 17 година тако је… »
Вести дана »
Тачка на рекорд Звезде: Ево колико утакмица и дана је грађен
Спорт клуб пре 16 минутајош 110 повезаних
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 41 минутајош 30 повезаних
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 2 сатајош 51 повезана