Povezane vesti

Nova Partizanova nada: „Nikola Milenković mi je uzor, ne jurim novac – najviše bih voleo da pobedimo u derbiju“

Nova Partizanova nada: „Nikola Milenković mi je uzor, ne jurim novac – najviše bih voleo da pobedimo u derbiju“

Nova pre 2 sata
Nikola Simić, mladi štoper Partizana, dao je intervju za klupski sajt u kojem je pričao o debiju za prvi tim, kao i o svom uzoru. Partizan je u prvom kolu prolećnog dela šampionata remizirao sa Spartakom iz Subote (2:2), a Simić je upisao prvi… »
"Nikola Milenković mi je uzor": Mladi Simić tek stigao u Partizan i već ima jednu veliku želju

"Nikola Milenković mi je uzor": Mladi Simić tek stigao u Partizan i već ima jednu veliku želju

Mondo pre 4 sati
Igrač Partizana Nikola Simić za svog idola imenovao je Nikolu Milenkovića, takođe nekadašnjeg igrača Parnog valjka, a sada Notingem Foresta. Mladi štoper Partizana Nikola Simić (17) debitovao je u utakmici crno-belih sa Spartakom. Tek što je… »
Nova Partizanova nada: "Nikola Milenković mi je uzor" VIDEO

Nova Partizanova nada: "Nikola Milenković mi je uzor" VIDEO

B92 pre 4 sati
Nikola Simić, 17-godišnji štoper Partizana, ovih dana proživljava svoje najlepše u kratkoj fudbalskoj karijeri nakon debija za crno-bele protiv Spartaka. Iako rezultat protiv gostiju iz Subotice nije bio zadovoljavajući (2:2), Simić itekako ima… »
Partizanov vunderkid iskren: „Rezultat nije bio povoljan – Milenković mi je uzor!“ (video)

Partizanov vunderkid iskren: „Rezultat nije bio povoljan – Milenković mi je uzor!“ (video)

Hot sport pre 5 sati
Vidi se koliko mu je značio debi! Gost „Partizanovog intervjua“ bio je Nikola Simić, mladi štoper crno-belih, koji je debitovao za prvi tim Partizana na utakmici protiv subotičkog Spartaka. Izneo je svoje utiske nakon debija u crno-belom dresu… »
Partizanov tinejdžer Blekijevim stopama: "Volim fudbal, ne jurim novac!"

Partizanov tinejdžer Blekijevim stopama: "Volim fudbal, ne jurim novac!"

Sportske.net pre 6 sati
Partizan nije uspeo da slavi protiv Spartaka u Humskoj gde je na kraju jedva izvukao i bod odigravši 2:2, ali jedna od svetlijih tačana bio je debi mladog fudbalera Nikole Simića. Defanzivac koji ima svega 17 godina tako je ispunio jedan od svojih… »

Vesti dana »