Povezane vesti

Điga: Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam bio deo Crvene zvezde

Điga: Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam bio deo Crvene zvezde

Politika pre 1 sat
Fudbaler iz Burkine Faso i novi član Vulverhemptona Naser Điga poručio je danas da mu je bila čast i zadovoljstvo što je prethodnih 18 meseci bio igrač Crvene zvezde. Điga (22) je pre dva dana napustio Crvenu zvezdu i potpisao za Vulverhempton… »
Zvezdašima stigla poruka od Đige - Počeo na engleskom, završio na srpskom!

Zvezdašima stigla poruka od Đige - Počeo na engleskom, završio na srpskom!

Sportske.net pre 3 sata
Za Nasera Đigu ove zime počinje novo poglavlje u karijeri. Posle odličnih igara u Crvenoj zvezdi, 22-godišnji štoper iz Burkine Faso je ostvario san mnogih igrača širom sveta i u nastvaku sezone ćemo ga gledati u engleskoj Premijer ligi… »
Điga se oprostio od crveno-belih

Điga se oprostio od crveno-belih

Sportski žurnal pre 3 sata
Emotivnu poruku je objavio na Instagramu. Naser Điga se oprostio od navijača Crvene zvezde emotivnom porukom na Instagramu. U objavi stoji: - Dragi navijaču Crvene zvezde, pre 18 meseci potpisao sam ovde sa ciljem da se u svakom trenutku borim, da imam… »
Đigin emotivni oproštaj: "Uvek ću ostati navijač Zvezde"

Đigin emotivni oproštaj: "Uvek ću ostati navijač Zvezde"

B92 pre 3 sata
Donedavni štoper Crvene zvezde Naser Điga emotivnom objavom oprostio se od zvezdinih navijača i kluba iz Ljutice Bogdana. Poslednjeg dana prelaznog roka je u transferu vrednom 12.000.000 evra plus 10 odsto od naredne prodaje potpisao za Vulverhempton… »
"Uvek ću pamtiti ono..." Điga se oprostio od "delija", pa spomenuo najemotivniji momenat na "Marakani"

"Uvek ću pamtiti ono..." Điga se oprostio od "delija", pa spomenuo najemotivniji momenat na "Marakani"

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaler Naser Điga napustio je Crvenu zvezdu i otišao u redove Vulverhemptona, a sada se oglasio emotivnom porukom i zahvalio svim navijačima Zvezde. FOTO: M. Vukadinović On se zahvalio navijačima na podršci i poželeo puno sreće. - Dragi… »
"Zvezda je moja porodica": Naser Điga se emotivnom porukom oprostio od crveno-belih

"Zvezda je moja porodica": Naser Điga se emotivnom porukom oprostio od crveno-belih

Mondo pre 6 sati
Naser Điga je pri odlasku u drugi klub crveno-belima poručio da je Zvezda njegova porodica. Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Naser Điga postaće novi igrač Vulverhemptona. Pre napuštanja Ljutice Bogdana, jedna od najboljih igrača crveno-belih… »
FOTO „Došlo je vreme da se oprostim, uvek ću pamtiti…“: Điga se emotivno obratio navijačima Zvezda, otkrio šta neće…

FOTO „Došlo je vreme da se oprostim, uvek ću pamtiti…“: Điga se emotivno obratio navijačima Zvezda, otkrio šta neće…

Nova pre 6 sati
Naser Điga, štoper iz Burkine Faso, napustio je Crvenu zvezdu, od koje se oprostio preko društvenih mreža emotivnom porukom. Nakon što je bio jedan od najboljih Zvezdinih igrača u prošlim mesecima, pa i u Ligi šampiona, Điga je skrenuo pažnju na… »

Vesti dana »