Povezane vesti

Upoznajte srpsko selo duhova! U čitavoj zgradi živi samo Dragan, a TV signal je ovde pravi luksuz

Upoznajte srpsko selo duhova! U čitavoj zgradi živi samo Dragan, a TV signal je ovde pravi luksuz

Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. U selu Jasenovo udaljenom 19 kilometara od Nove Varoši kao da je vreme stalo. Iako je nekada bilo žila kucavica tog kraja, brojno stanovništvo se osulo, a na proplanicima danas su ostala uglavnom staračka domaćinstva. Ipak, posebno… »
"Njih da nema, to bi bilo bruka": Dragan živi sam u čitavoj zgradi - Nekad vrvelo od života, a sada nema nikog

"Njih da nema, to bi bilo bruka": Dragan živi sam u čitavoj zgradi - Nekad vrvelo od života, a sada nema nikog

Mondo 05.02.2025
U zgradi u kojoj je nekada živelo 40 stanovnika danas je ostao samo jedan čovek, Dragan Bjelanović. U selu Jasenovo udaljenom 19 kilometara od Nove Varoši kao da je vreme stalo. Iako je nekada bila žila kucavica tog kraja, brojno stanovništvo se… »
Svi pobegli u grad, a Dragan ostao sam u čitavoj zgradi: Kad u ovo selo u Srbiji neko dođe meštani to dožive kao čudo: Tv…

Svi pobegli u grad, a Dragan ostao sam u čitavoj zgradi: Kad u ovo selo u Srbiji neko dođe meštani to dožive kao čudo: Tv…

Blic 05.02.2025
U selu Jasenovo udaljenom 19 kilometara od Nove Varoši kao da je vreme stalo. Iako je nekada bilo žila kucavica tog kraja, brojno stanovništvo se osulo, a na proplancima danas su ostala uglavnom staračka domaćinstva. Ipak, posebno neobična priča… »
U gradovima haos od gužve, a Dragan u selu živi sam u čitavoj zgradi: Jasenovo nekada bilo puno i u kafani se kuvalo 1000…

U gradovima haos od gužve, a Dragan u selu živi sam u čitavoj zgradi: Jasenovo nekada bilo puno i u kafani se kuvalo 1000…

RINA 05.02.2025
U gradovima haos od gužve, a Dragan u selu živi sam u čitavoj zgradi: Jasenovo nekada bilo puno i u kafani se kuvalo 1000 kafa dnevno, danas slabo ko ostao - a životni vek ovde je do 100 godina (FOTO) Nova Varoš – U selu Jasenovo udaljenom 19… »

Vesti dana »