Povezane vesti
Nesvakidašnje u Ivanjici, Tomo sebi i svom Vukiju podigao nadgrobni spomenik: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu…
Kurir 05.02.2025
IVANJICA - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom uginulom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog, za… »
Dirljiva priča o čoveku i psu kod Ivanjice: Toma digao spomenik svom vernom Vukiju, pa i sebi pored njega
Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog za… »
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice…
RINA 05.02.2025
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice sebi i Vukiju podigao nadgrobni spomenik (FOTO) Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: danas pretežno sunčano, sutra hladno sa snegom i jakim vetrovima
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 22 povezane
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
Vesti online pre 2 satajoš 17 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
"Potrebno je da upotrebimo rakete Tomahavk protiv Rusije" Američki senator poziva na oštriju vojnu akciju! Rute: "Rusi ne pobeđuju" (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 12 povezanih
"Rekao sam da neću da pričam o tome, ali je teško": Fernando progovorio o suđenju i suspenziji Osetkovskog
Mondo pre 3 satajoš 22 povezane