Povezane vesti
Nesvakidašnje u Ivanjici, Tomo sebi i svom Vukiju podigao nadgrobni spomenik: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu…
Kurir 05.02.2025
IVANJICA - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom uginulom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog, za… »
Dirljiva priča o čoveku i psu kod Ivanjice: Toma digao spomenik svom vernom Vukiju, pa i sebi pored njega
Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog za… »
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice…
RINA 05.02.2025
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice sebi i Vukiju podigao nadgrobni spomenik (FOTO) Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u bogatiću! Šetala sa sinom (3) kada je na njih naleteo vozač: Poznato stanje mališana koji je prevezen za Beograd (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 4 povezane

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv!" Šestoro povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu: Prizor sa lica mesta ledi krv u žilama (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 3 povezane

Veliki požar na Tekerišu, izgoreo restoran: Vatrena stihija progutala objekat, uprkos borbi velikog broja vatrogasaca (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 2 povezane

Poznati lanac pekara pred bankrotom: Posle 74 godine postojanja zapali u finansijsku krizu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana