Povezane vesti

Nesvakidašnje u Ivanjici, Tomo sebi i svom Vukiju podigao nadgrobni spomenik: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu…

Nesvakidašnje u Ivanjici, Tomo sebi i svom Vukiju podigao nadgrobni spomenik: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu…

Kurir pre 2 sata
IVANJICA - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom uginulom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog, za… »
Dirljiva priča o čoveku i psu kod Ivanjice: Toma digao spomenik svom vernom Vukiju, pa i sebi pored njega

Dirljiva priča o čoveku i psu kod Ivanjice: Toma digao spomenik svom vernom Vukiju, pa i sebi pored njega

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog… »
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz…

Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz…

RINA pre 6 sati
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice sebi i Vukiju podigao nadgrobni spomenik (FOTO) Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na… »

Vesti dana »