Повезане вести
Несвакидашње у Ивањици, Томо себи и свом Вукију подигао надгробни споменик: Потресна и несвакидашња прича о пријатељству…
Курир 05.02.2025
ИВАЊИЦА - Да је пријатељство између човека и пса велико и вечно на свом примеру је показао и Томо Продановић из ивањичког села Луке. Он је свом најбољем пријатељу, свом угинулом псу Вукију, подигао споменик, али и себи одмах… »
Дирљива прича о човеку и псу код Ивањице: Тома дигао споменик свом верном Вукију, па и себи поред њега
Телеграф 05.02.2025
Препоручујемо. Да је пријатељство између човека и пса велико и вечно на свом примеру је показао и Томо Продановић из ивањичког села Луке. Он је свом најбољем пријатељу, свом покојном псу Вукију, подигао споменик, али и себи… »
Зашто ме остави пријатељу, живот си ми улепшао: Потресна и несвакидашња прича о пријатељству човека и пса, Томо из Ивањице…
РИНА 05.02.2025
Зашто ме остави пријатељу, живот си ми улепшао: Потресна и несвакидашња прича о пријатељству човека и пса, Томо из Ивањице себи и Вукију подигао надгробни споменик (ФОТО) Ивањица - Да је пријатељство између човека и пса… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 38 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 33 минутајош 14 повезаних