Povezane vesti
Nesvakidašnje u Ivanjici, Tomo sebi i svom Vukiju podigao nadgrobni spomenik: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu…
Kurir 05.02.2025
IVANJICA - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom uginulom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog, za… »
Dirljiva priča o čoveku i psu kod Ivanjice: Toma digao spomenik svom vernom Vukiju, pa i sebi pored njega
Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom primeru je pokazao i Tomo Prodanović iz ivanjičkog sela Luke. On je svom najboljem prijatelju, svom pokojnom psu Vukiju, podigao spomenik, ali i sebi odmah pored njegovog za… »
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice…
RINA 05.02.2025
Zašto me ostavi prijatelju, život si mi ulepšao: Potresna i nesvakidašnja priča o prijateljstvu čoveka i psa, Tomo iz Ivanjice sebi i Vukiju podigao nadgrobni spomenik (FOTO) Ivanjica - Da je prijateljstvo između čoveka i psa veliko i večno na svom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 6. septembar: Prijatnije, ali vetrovito, nove vrućine do 36 stepeni
iKragujevac pre 19 minutajoš 12 povezanih
Rođena u Americi, ali Srbiju nosi u srcu! Otac iz Leskovca, majka Srpkinja iz Splita - a ona osvaja Njujork! Ko je Iva (18), nova teniska senzacija?
Kurir pre 24 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Vitkof i Kušner stižu u Kijev, s Putinom razgovarali više od tri sata
RTV pre 9 minutajoš 9 povezanih
Užasna nesreća na putu Novi Pazar - Raška: Jedan poginuo, više povređenih, vozilo stalo zbog kvara a onda se u njega silovito zakucalo drugo
Kurir pre 14 minutajoš 7 povezanih
Elita 10 zvanično počela! Ovo je spisak svih 55 učesnika koji su se uselili u Belu kuću
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih