Povezane vesti
U planu novi most kod METRO-a: Rekonstrukcija Vrežinskog i Medoševačkog moguća sledeće godine
Niške vesti 05.02.2025
„Krivo mi je što Vrežinski most ovako dugo stoji bez saobraćaja, sklon rušenju. Naš je zadatak i dužnost da što je pre moguće stavimo most u fukciju“, kazao je Pavlović prilikom obilaska. On je dodao da ovo možda nije najznačajnija… »
Vreženski most pred urušavanjem, gradonačelnik najavio rekonstrukciju. Rekonstruiše se i medoševački i gradi se novi kod…
Glas juga 05.02.2025
„Prosto mi je krivo što Vreženski most ovako dugo stoji bez saobraćaja i što je sklon rušenju. Naš je zadatak i dužnost da ga što pre stavimo u funkciju. Iako ovo nije najvažnija saobraćajnica u gradu, ona je od velikog značaja za stanovnike… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana