Povezane vesti
Šapić: Dobro sam, radim kao i obično
Beta pre 5 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je dobro i da radi kao i obično, te da se "to vidi na svakom koraku". On je na taj način demantovao glasine da je pobegao iz zemlje, a kako podseća nedeljnik Vreme do toga je u poslednje… »
Aleksandar Šapić: U Beogradu sam, radim posao gradonačelnika, to se vidi na svakom koraku, umorio sam se malo od diletanata
Nova pre 5 sati
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je dobro i da radi kao i obično. On je na taj način demantovao glasine da je pobegao iz zemlje, a kako podseća nedeljnik Vreme do toga je u poslednje vreme šlo zbog toga što se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Veliki protest na Banjici, građani idu do FPN-a i FON-a: Dirljiva zahvalnica studenata penzionerima – „hvala na ljubavi koju nam pružate“
Nova pre 31 minutajoš 61 povezana
Neformalna anketna komisija istraživaće ko je odgovoran za pad nadstrešnice, ovo su njeni članovi
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih
AKS prihvatila odluku suda, advokati će postupati u hitnim predmetima
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 5 satijoš 16 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 32 minutajoš 64 povezane