Povezane vesti

Bivša brenina snajka potvrdila da je trudna: "Istina je", evo kakvo ime će dati bebi

Bivša brenina snajka potvrdila da je trudna: "Istina je", evo kakvo ime će dati bebi

Blic 05.02.2025
Pevačica Lena Čolak, u drugom je stanju, a sada je ovu lepu vest potvrdila za domaće medije. - Istina je. Još ne znamo pol bebe, a u kom sam mesecu... To za sada ne bih otkrila. Svejedno mi je kog će pola biti, svakako želim da imam više dece, bitno mi… »
Pevačica Lena Čolak u drugom stanju: Pričali da je zavela Breninog sina, a sad otkrila najlepšu vest

Pevačica Lena Čolak u drugom stanju: Pričali da je zavela Breninog sina, a sad otkrila najlepšu vest

Mondo 05.02.2025
Pevačica Lena Čolak u drugom stanju. Otkrila da li zna pol bebe, ali i kada će praviti svadbu u Srbiji. Pevačica Lena Čolak, koja je nedavno izgovorila sudbonosno "da" svom partneru u Švedskoj, objavila je na Instagramu sliku koja je pokrenula glasine da… »
Brenina bivša snajka potvrdila da je u drugom stanju! Lena u Švedskoj izgovorila sudbonosno "da", a sada progovorila o imenu i…

Brenina bivša snajka potvrdila da je u drugom stanju! Lena u Švedskoj izgovorila sudbonosno "da", a sada progovorila o imenu i…

Kurir 05.02.2025
Pevačica Lena Čolak je potvrdila da se udaje i da sa nestrpljenjem čeka rođenje deteta! Ona je nedavno svom izabranku izgovorila sudbonosno "da" u Švedskoj, a fotografija koju je objavila na Instagramu pokrenula je sumnje da je u blagoslovenom stanju. -… »
"Istina je": Bivša Brenina snajka potvrdila vesti o trudnoći: Pevačica već odabrala ime za bebu

"Istina je": Bivša Brenina snajka potvrdila vesti o trudnoći: Pevačica već odabrala ime za bebu

Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Pevačica Lena Čolak, u drugom je stanju, a sada je ovu lepu vest potvrdila za domaće medije. - Istina je. Još ne znamo pol bebe, a u kom sam mesecu... To za sada ne bih otkrila. Svejedno mi je kog će pola biti, svakako želim da imam više… »

Vesti dana »