Povezane vesti
"Na meni su se iživljavali, a ja nisam imala hrabrosti da kažem..." Ispovest Goce Lazarević od koje je javnost zanemela…
Kurir 05.02.2025
Pevačica Goca Lazarević iza sebe ima decenije rada na privatnim veseljima i proslavama, ali i organizovanim nastupima, te pamti dosta neprijatnih situacija koje su se dešavale njenim kolegama i njoj na tezgama, a najgora situacija desila se kada je na… »
"Pevačima su pretili pištoljem": Goca Lazarević progovorila o incidentu sa nastupa: Evo šta joj se posebno urezalo u sećanje…
Blic 05.02.2025
Pevačica Goca Lazarević kaže da pamti neprijatne situacije koje su sedešavale njenim kolegama i njoj na tezgama, a najgora situacija desila se sa oružjem. Naime, pevačica tvrdi da su na mnogim tezgama ljudi umeli da mašu oružjem oko glave pevača, što je… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTV pre 1 satjoš 64 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Pljuskovi sa grmljavinom zahvataju Beograd, kiša već pada na Novom Beogradu
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
Ukrajina tvrdi da je pogodila jednu od najvećih ruskih rafinerija; Moskva: Učešće Letonije u udarim na Rusiju neće biti bez posledica
RTS pre 17 minutajoš 46 povezanih
Novosađanin pred policajcima odbacio paketić marihuane i vagicu, a potom mu u stanu našli ostatak narkotika
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 22 povezane