Povezane vesti
Fico o susretu sa češkim kolegom u Briselu: Nije bilo čak ni neformalnog sastanka, samo kurtoazno rukovanje sa Fijalom
Euronews 05.02.2025
Slovački premijer Robert Fico demantovao je danas da se početkom nedelje neformalno sastao sa češkim kolegom Petrom Fijalom. "Razumem da sam odgovarajući kandidat za zloupotrebu, ali to je to. Neformalni sastanak sa premijerom Češke Petrom Fijalom je… »
Fico negira da se neformalno sastao sa Fijalom u Briselu: Samo smo se rukovali
Blic 05.02.2025
Slovački premijer Robert Fico demantovao je danas da se početkom nedelje neformalno sastao sa češkim kolegom Petrom Fijalom. - Razumem da sam odgovarajući kandidat za zloupotrebu, ali to je to. Neformalni sastanak sa premijerom Češke Petrom Fijalom je… »
Fijala na sastanku s Ficom izrazio nezadovoljstvo zbog Ficovih izjava
Euronews 05.02.2025
Češki premijer Petr Fijala je tokom nezvaničnog razgovora s slovačkim kolegom Robertom Ficom izrazio nezadovoljstvo povodom Ficovih izjava o navodnom mešanju čeških političara u slovačka unutrašnja pitanja, preneo je TASR. Govoreći na sednici Komiteta za… »
Vesti dana »
Tramp: Iranu rok od 48 sati da otvori Ormuski moreuz, inače će im SAD uništiti elektrane
N1 Info pre 57 minutajoš 43 povezane
Danas su Mladenci: Koja je simbolika ovog praznika i zašto se zapravo mese mladenčići
Nova pre 58 minutajoš 18 povezanih
"Dončić laže - mislio je da ne znam srpski" Kome verovati? Bivši as Mege izneo svoju verziju priče, tvrdi da je Luka sve zakuvao! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 21 povezana
U Srbiji danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, najviša temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Parlamentarni izbori u Sloveniji: Građani danas biraju 10. saziv Državnog zbora, ove dve stranke imaju najviše šansi za pobedu
Kurir pre 37 minutajoš 11 povezanih