Povezane vesti
Otkriveni detalji udaje Milice Todorović za bogatog biznismena: Od crkvenog venčanja sa Mariom nema ništa
Mondo 05.02.2025
Pevačica će navodno sudbonosno "da" izgovoriti ove godine. Milica Todorović (34) već nekoliko meseci uživa u ljubavi s bogatim biznismenom Mariom iz Zagreba, a da je njihov ljubav velika i postojana, svedoči i činjenica da je prihvatila skupoceni prsten… »
Ništa od crkvenog venčanja?! Novi detalji veridbe Milice Todorović i Hrvata: Planiraju svadbu, ali...
Telegraf 05.02.2025
Preporučujemo. Pevačica Milica Todorović već nekoliko meseci uživa u ljubavi s bogatim biznismenom iz Zagreba, a da je njihov ljubav velika i postojana, svedoči i činjenica da je prihvatila skupoceni prsten kojim je verio. Kako sada stvari stoje… »
Vesti dana »
Skupština Srbije: Poslanici usvojili u načelu Zakon o oružju i municiji, kao i Zakon o roditeljima-negovateljima
NIN pre 4 satijoš 44 povezane
Pukao prozor na letu „Rajanera“ iz Soluna, grčki mediji navode da je povređen državljanin Srbije (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 54 povezane
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 67 povezanih
Đoković: Razneo me je! Voleo bih da se vratim još jednom na W
Sport klub pre 26 minutajoš 107 povezanih