Повезане вести

Генерација Зед блиста на црвеном тепиху! Позната музичка кућа окупила пола естраде: Џејла се не одваја од популарног певача…

Генерација Зед блиста на црвеном тепиху! Позната музичка кућа окупила пола естраде: Џејла се не одваја од популарног певача…

Курир 05.02.2025
Генерација Зед организовала је велико слевље поводом прикупљеник милион субскрајбера на Јутјуб платформи, а велики број познатих појавио се вечерас на једном престоничком догађају. Певачица Џејла Рамовић, дошла је са колегом… »
Имао сам фирму, више је немам! Хени направио пометњу појавом на окупљању Генерације Зед: Напустио их, па им се појавио на…

Имао сам фирму, више је немам! Хени направио пометњу појавом на окупљању Генерације Зед: Напустио их, па им се појавио на…

Курир 05.02.2025
Генерација Зед, једна од најпопуларнијих дискографских кућа која је изродила бројне звезде, вечерас прославља милион субскрајбера на платформи Јутјуб, а тим поводом су организовали су велику прославу. Милош Стојковић, познатији… »
"Ви волите мене!" Џејла коначно признала све о односу са Маријом Шерифовић: Она је била све, само...

"Ви волите мене!" Џејла коначно признала све о односу са Маријом Шерифовић: Она је била све, само...

Курир 05.02.2025
Певачица Џејла Рамовић појавила се на прослави дискографске куће Генерације Зед, коју су њени чланови организовали поводом милион субскрајбера на платформи Јутјуб. Она је дошла заједно са бившим власником Милошем Стојковићем… »

Вести дана »