Povezane vesti

Generacija Zed blista na crvenom tepihu! Poznata muzička kuća okupila pola estrade: Džejla se ne odvaja od popularnog…

Generacija Zed blista na crvenom tepihu! Poznata muzička kuća okupila pola estrade: Džejla se ne odvaja od popularnog…

Kurir pre 4 sati
Generacija Zed organizovala je veliko slevlje povodom prikupljenik milion subskrajbera na Jutjub platformi, a veliki broj poznatih pojavio se večeras na jednom prestoničkom događaju. Pevačica Džejla Ramović, došla je sa kolegom Milošem… »
Imao sam firmu, više je nemam! Heni napravio pometnju pojavom na okupljanju Generacije Zed: Napustio ih, pa im se pojavio na…

Imao sam firmu, više je nemam! Heni napravio pometnju pojavom na okupljanju Generacije Zed: Napustio ih, pa im se pojavio na…

Kurir pre 6 sati
Generacija Zed, jedna od najpopularnijih diskografskih kuća koja je izrodila brojne zvezde, večeras proslavlja milion subskrajbera na platformi Jutjub, a tim povodom su organizovali su veliku proslavu. Miloš Stojković, poznatiji kao Heni, koji je… »
"Vi volite mene!" Džejla konačno priznala sve o odnosu sa Marijom Šerifović: Ona je bila sve, samo...

"Vi volite mene!" Džejla konačno priznala sve o odnosu sa Marijom Šerifović: Ona je bila sve, samo...

Kurir pre 5 sati
Pevačica Džejla Ramović pojavila se na proslavi diskografske kuće Generacije Zed, koju su njeni članovi organizovali povodom milion subskrajbera na platformi Jutjub. Ona je došla zajedno sa bivšim vlasnikom Milošem Stojkovićem Henijem, te istakla… »

Vesti dana »