Povezane vesti

"Na hladnoći više i ne osećam ništa jer mi utrne sve" Borba mlade majke Jasmine koja prosi u Knezu - i kada je najteže, ja…

"Na hladnoći više i ne osećam ništa jer mi utrne sve" Borba mlade majke Jasmine koja prosi u Knezu - i kada je najteže, ja…

Večernje novosti pre 1 dan
"OGADIO mi se Beograd. Nekada sam šetala Knezom, a danas ljude gledam odozdo. Nisam ni sanjala da ću prositi", kaže mlada, iscrpljena devojka, umotana u staro ćebe u centru Beograda. Foto: Printskrin YT/@jibribell Ona se zove Jasmina Jovanović. Ima… »
Lepa Jasmina na minusu sedi sa detetom u Knez Mihailovoj i prosi: Mlada majka sa osmehom čeka bolje dane

Lepa Jasmina na minusu sedi sa detetom u Knez Mihailovoj i prosi: Mlada majka sa osmehom čeka bolje dane

Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. "Ogadio mi se Beograd. Nekada sam šetala Knezom, a danas ljude gledam odozdo. Nisam ni sanjala da ću prositi", rekla je mlada, iscrpljena devojka, umotana u staro ćebe u centru Beograda. Ona se zove Jasmina Jovanović. Ima 23 godine i… »
Prišli smo Jasmini koja s ćerkom prosi u Knezu: "Kako sad sedim i gledam Beograđane odozdo? Ovo je moja priča"

Prišli smo Jasmini koja s ćerkom prosi u Knezu: "Kako sad sedim i gledam Beograđane odozdo? Ovo je moja priča"

Mondo pre 13 sati
Napolju minus, a ona je satima sedela sa dvogodišnjom ćerkom u centru Beograda. "Ogadio mi se Beograd. Nekada sam šetala Knezom, a danas ljude gledam odozdo. Nisam ni sanjala da ću prositi", rekla nam je mlada, iscrpljena devojka, umotana u staro… »

Vesti dana »