Повезане вести

Бресквица одрадила захват на телу, и ту не намерава да стане: "Не кајем се, али ме више не раде"

Бресквица одрадила захват на телу, и ту не намерава да стане: "Не кајем се, али ме више не раде"

Мондо 05.02.2025
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица засенила је све на прослави поводом милион субскрајбера Генерације зед, где се појавила у несвакидашњем стајлингу. Певачица Анђела Игњатовић Бресквица засенила је све на прослави поводом… »
Бресквица се појавила у злату, севнула и чипка! Показала тетоважу на дну стомака: "Она има посебно значење"

Бресквица се појавила у злату, севнула и чипка! Показала тетоважу на дну стомака: "Она има посебно значење"

Телеграф 05.02.2025
Препоручујемо. Музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, вечерас се појавила на прослави коју је организовала Генерација Зед, поводом рођендана, али сјајних успеха које су прошле године постигли. Млада певачица одушевила је… »
Нисам стигла, али хоћу: Бресквица о предстојећем такмичењу "пзе" и тетоважама (фото)

Нисам стигла, али хоћу: Бресквица о предстојећем такмичењу "пзе" и тетоважама (фото)

Вечерње новости 05.02.2025
АНЂЕЛА Игњатовић Бресквица засенила је све на прослави поводом милион субскрајбера Генерације зед, где се појавила у несвакидашњем стајлингу. Фото: Новости Иако су све очи биле упрте у њену тетоважу, она је сада открила да има… »
"То ме више не ради" Бресквица одрадила захват на телу и ту не намерава да стане: Не кајем се што сам то радила, али...

"То ме више не ради" Бресквица одрадила захват на телу и ту не намерава да стане: Не кајем се што сам то радила, али...

Курир 05.02.2025
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица засенила је све на прослави поводом милион субскрајбера Генерације зед, где се појавила у несвакидашњем стајлингу. Наиме, она је за ову прилику одабрала баон хаљину са огромним прорезима на… »

Вести дана »