Povezane vesti
Breskvica odradila zahvat na telu, i tu ne namerava da stane: "Ne kajem se, ali me više ne rade"
Mondo pre 8 sati
Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica zasenila je sve na proslavi povodom milion subskrajbera Generacije zed, gde se pojavila u nesvakidašnjem stajlingu. Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica zasenila je sve na proslavi povodom milion subskrajbera… »
Nisam stigla, ali hoću: Breskvica o predstojećem takmičenju "pze" i tetovažama (foto)
Večernje novosti pre 8 sati
ANĐELA Ignjatović Breskvica zasenila je sve na proslavi povodom milion subskrajbera Generacije zed, gde se pojavila u nesvakidašnjem stajlingu. Foto: Novosti Iako su sve oči bile uprte u njenu tetovažu, ona je sada otkrila da ima u planu da skine… »
Breskvica se pojavila u zlatu, sevnula i čipka! Pokazala tetovažu na dnu stomaka: "Ona ima posebno značenje"
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Muzička zvezda, Anđela Ignjatović Breskvica, večeras se pojavila na proslavi koju je organizovala Generacija Zed, povodom rođendana, ali sjajnih uspeha koje su prošle godine postigli. Mlada pevačica oduševila je prisutne smelim… »
"To me više ne radi" Breskvica odradila zahvat na telu i tu ne namerava da stane: Ne kajem se što sam to radila, ali...
Kurir pre 8 sati
Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica zasenila je sve na proslavi povodom milion subskrajbera Generacije zed, gde se pojavila u nesvakidašnjem stajlingu. Naime, ona je za ovu priliku odabrala baon haljinu sa ogromnim prorezima na stomaku, te se tako… »
Vesti dana »
Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Tajms ov Izrael: Kušner stoji iza te ideje
RTS pre 15 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Teška situacija u Kurskoj oblasti; Zelenski: Kurska operacija bi mogla da postane važan deo pregovora
RTV pre 44 minutajoš 4 povezane
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 6 satijoš 2 povezane