Povezane vesti
„Izvadio je pištolj i počeo da puca, a onda se pojavio jedan sa buketom ruža“: Goran Bregović se prisetio bizarne situacije…
Nova 05.02.2025
Goran Bregović pričao je o neprijatnosti koju je doživeo u jednoj kafani. Goran Bregović i Džej Ramadanovski svojevremeno su se provodili u jednoj kafani, kada je došlo do pucnjave. „ Džej me je pozvao i rekao da ide ekipa sa Dorćola u jednu kafanu na… »
"Pojavljuje se tip u gaćama, vadi pištolj i kreće da puca" Šok detalji Bregine najluđe noći u kafani s Džejom: Svi popadoše…
Kurir 05.02.2025
Goran Bregović je u jednom intervjuu opisao kako je izgledao provod sa Džejom Ramadanovskim u kafani kada je došlo i do pucnjave, kako je kupio svoj prvi brod i šta se desilo kada pred jedan put nije otišao u crkvu da upali sveću. - Džej me je pozvao i… »
Vesti dana »
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 24 satajoš 38 povezanih
Ona je osumnjičena za pomaganje u ubistvu Nešovića na Senjaku: Tužilaštvo ulaže oštru žalbu na novu odluku suda
Mondo pre 1 satjoš 90 povezanih
(Video) „Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 24 satajoš 29 povezanih
(Foto, video) Rukometaši Srbije igraju revanš baraža protiv Mađarske za plasman na Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 24 satajoš 59 povezanih