Povezane vesti
„Malo teže sam se kretala sa svim tim, ali postavila sam sebi cilj“: Lepa Brena zakazala šesti koncert u Zagrebu i otkrila…
Nova 05.02.2025
Lepa Brena se oporavila nakon što je slomila nogu na koncertu u Zagrebu. Lepa Brena je sada objavila i da je zakazala šesti koncert u Areni Zagreb. „Svečano objavljujem da otvaramo šestu zagrebačku Arenu, 23. marta. Družićemo se još tri dana. Biće nekih… »
"Teže sam se kretala u invalidskim kolicima i sa štakama" Lepa Brena progovorila o lomu noge, otkrila šta su joj sinovi…
Kurir 05.02.2025
Nezaustavljiva Lepa Brena vraća se jača nego ikada! Nakon što se oporavila od povrede noge, regionalna zvezda u martu se vraća pred zagrebačku publiku i to tokom tri večeri. Uz već poznate datume, 21. i 22. marta, pevačica je najavila i rekordni, šesti… »
Vesti dana »
Reprezentativac Engleske povredio se tokom proslave: Odmah prebačen u bolnicu, oglasio se Tuhel
Mondo pre 13 minutajoš 23 povezane
JUNAK DANA: Erling Brojt Holand – dajte mu Brazil da se poigra…
Sport klub pre 8 minutajoš 19 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Radio sto plus pre 28 minutajoš 10 povezanih
Tuhel posle drame na Asteki: Luda utakmica, ovo je pravi mentalitet – nikad ne odustajemo!
Kurir pre 58 minutajoš 15 povezanih
Ludnica u Norveškoj nakon pobede nad Brazilom - navijači u transu, nestvarne scene VIDEO
Nova pre 5 satijoš 17 povezanih