Povezane vesti
„Malo teže sam se kretala sa svim tim, ali postavila sam sebi cilj“: Lepa Brena zakazala šesti koncert u Zagrebu i otkrila…
Nova 05.02.2025
Lepa Brena se oporavila nakon što je slomila nogu na koncertu u Zagrebu. Lepa Brena je sada objavila i da je zakazala šesti koncert u Areni Zagreb. „Svečano objavljujem da otvaramo šestu zagrebačku Arenu, 23. marta. Družićemo se još tri dana. Biće nekih… »
"Teže sam se kretala u invalidskim kolicima i sa štakama" Lepa Brena progovorila o lomu noge, otkrila šta su joj sinovi…
Kurir 05.02.2025
Nezaustavljiva Lepa Brena vraća se jača nego ikada! Nakon što se oporavila od povrede noge, regionalna zvezda u martu se vraća pred zagrebačku publiku i to tokom tri večeri. Uz već poznate datume, 21. i 22. marta, pevačica je najavila i rekordni, šesti… »
Vesti dana »

Putin i Tramp nešto kriju Ključni deo dogovora na Aljasci nije predstavljen svetskoj javnosti, tvrdi analitičar
Alo pre 28 minutajoš 25 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 10 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 13 minutajoš 23 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd Centar u Prokopu "kreće"
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih