Povezane vesti
U Prnjavoru pretučen bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić
Radio sto plus pre 31 dana
Mektić je za bijeljinsku BN televiziju izjavio da su ga sinoć oko 21.00 čas ispred ulaza u zgradu u kojoj živi napala dvojica maskiranih lica sa fantomkama na glavi. “Oborili su me na zemlju, udarali rukama i nogama po telu i glavi”, naveo je on… »
Napadnut Dragan Mektić: "Automobil me je zaslepeo, nosili su fantomke"
B92 pre 31 dana
Nekadašnji ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Dragan Mektić napadnut je sinoć ispred zgrade u kojoj živi u Prnjavoru. Mektić je za federalne medije ispričao da je bio na večeri sa porodicom i da ga je po povratku kući njegov automobil… »
U Prnjavoru napadnut Dragan Mektić, nekadašnji ministar bezbednosti
RTV pre 31 dana
BANJALUKA - Nekadašnji ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Dragan Mektić napadnut je sinoć ispred zgrade u kojoj živi u Prnjavoru. Mektić je za federalne medije ispričao da je bio na večeri sa porodicom i da ga je po povratku kući njegov… »
Pretučen bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić
Novi magazin pre 31 dana
Bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić pretučen je ispred zgrade u kojoj živi. Mektića su napala dva maskirana lica, oborili ga i naneli mu nekoliko udaraca, prenosi N1 Sarajevo. Njemu je ukazana medicinska pomoć, a napad je prijavljen… »
Pretučen Dragan Mektić bivši ministar bezbednosti BiH: Napadači nosili fantomke
Večernje novosti pre 31 dana
BIVŠI ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić pretučen je u sredu uveče ispred zgrade u kojoj stanuje u Prnjavoru kada su ga napala dva maskirana muškarca. Mektić kaže da su napadači bili maskirani fantomkama, te da se najverovatnije radi o dvojici… »
Mektić: Udarali su me nogama dok sam bio na zemlji, ovo je napad državne mafije
N1 Info pre 31 dana
"Nisam ni s kim u konfliktu, nikome ništa ne dugujem. Ovaj napad verovatno ima veze s vremenom kada sam bio ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine. Mislim da se radi o napadu državne mafije. Uvek sam se borio i govorio protiv kriminala i onih koji ga… »
Dvojica zaskočila bivšeg ministra ispred zgrade u kojoj živi: Dragan Mektić napadnut u Prnjavoru
Kurir pre 31 dana
PRNJAVOR - Bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić napadnut je sinoć oko 21 čas ispred zgrade u kojoj živi, u Prnjavoru. Kako TV K3 saznaje, Mektića su napala dva maskirana lica, oborila ga i nanela mu nekoliko udaraca. Srpskom političaru i… »
Pretučen bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić
N1 Info pre 31 dana
Bivši ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić pretučen je ispred zgrade u kojoj živi. Mektića su napala dva maskirana lica, oborili ga i naneli mu nekoliko udaraca, prenosi N1 Sarajevo. Njemu je ukazana medicinska pomoć, a napad je prijavljen… »
Pretučen Dragan Mektić: Maskirani napadači ga sačekali ispred zgrade
Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, pretučen je u sredu uveče ispred svoje zgrade u Prnjavoru, potvrdio je za Klix.ba Mektić. Mektića su, kako se navodi, pretukla dva muškarca koja su bila maskirana… »
Vesti dana »

Danas lepo i toplo, a onda stižu pljuskovi! Rhmz objavio i kad dolazi novo zahlađenje! Detaljna prognoza
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Eksplodirala plinska boca u Višnjičkoj ulici u Beogradu, dve osobe povređene
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 19 minutajoš 7 povezanih

Evropa znatno povećala uvoz oružja u posljednje četiri godine
Al Jazeera pre 31 minutajoš 1 povezana