Повезане вести

У Прњавору претучен бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић

У Прњавору претучен бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић

Радио сто плус 06.02.2025
Мектић је за бијељинску БН телевизију изјавио да су га синоћ око 21.00 час испред улаза у зграду у којој живи напала двојица маскираних лица са фантомкама на глави. “Оборили су ме на земљу, ударали рукама и ногама по телу и… »
Нападнут Драган Мектић: "Аутомобил ме је заслепео, носили су фантомке"

Нападнут Драган Мектић: "Аутомобил ме је заслепео, носили су фантомке"

Б92 06.02.2025
Некадашњи министар безбедности у Савету министара БиХ Драган Мектић нападнут је синоћ испред зграде у којој живи у Прњавору. Мектић је за федералне медије испричао да је био на вечери са породицом и да га је по повратку кући… »
У Прњавору нападнут Драган Мектић, некадашњи министар безбедности

У Прњавору нападнут Драган Мектић, некадашњи министар безбедности

РТВ 06.02.2025
БАЊАЛУКА - Некадашњи министар безбедности у Савету министара БиХ Драган Мектић нападнут је синоћ испред зграде у којој живи у Прњавору. Мектић је за федералне медије испричао да је био на вечери са породицом и да га је по… »
Претучен бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић

Нови магазин 06.02.2025
Бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић претучен је испред зграде у којој живи. Мектића су напала два маскирана лица, оборили га и нанели му неколико удараца, преноси Н1 Сарајево. Њему је указана медицинска помоћ, а напад… »
Претучен Драган Мектић бивши министар безбедности БиХ: Нападачи носили фантомке

Претучен Драган Мектић бивши министар безбедности БиХ: Нападачи носили фантомке

Вечерње новости 06.02.2025
БИВШИ министар безбедности БиХ Драган Мектић претучен је у среду увече испред зграде у којој станује у Прњавору када су га напала два маскирана мушкарца. Мектић каже да су нападачи били маскирани фантомкама, те да се… »
Мектић: Ударали су ме ногама док сам био на земљи, ово је напад државне мафије

Мектић: Ударали су ме ногама док сам био на земљи, ово је напад државне мафије

Н1 Инфо 06.02.2025
"Нисам ни с ким у конфликту, никоме ништа не дугујем. Овај напад вероватно има везе с временом када сам био министар сигурности Босне и Херцеговине. Мислим да се ради о нападу државне мафије. Увек сам се борио и говорио против… »
Двојица заскочила бившег министра испред зграде у којој живи: Драган Мектић нападнут у Прњавору

Двојица заскочила бившег министра испред зграде у којој живи: Драган Мектић нападнут у Прњавору

Курир 06.02.2025
ПРЊАВОР - Бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић нападнут је синоћ око 21 час испред зграде у којој живи, у Прњавору. Како ТВ К3 сазнаје, Мектића су напала два маскирана лица, оборила га и нанела му неколико удараца… »

Н1 Инфо 06.02.2025
Бивши министар безбедности БиХ Драган Мектић претучен је испред зграде у којој живи. Мектића су напала два маскирана лица, оборили га и нанели му неколико удараца, преноси Н1 Сарајево. Њему је указана медицинска помоћ, а напад… »
Претучен Драган Мектић: Маскирани нападачи га сачекали испред зграде

Претучен Драган Мектић: Маскирани нападачи га сачекали испред зграде

Телеграф 06.02.2025
Препоручујемо. Драган Мектић, бивши министар сигурности Босне и Херцеговине, претучен је у среду увече испред своје зграде у Прњавору, потврдио је за Кликс.ба Мектић. Мектића су, како се наводи, претукла два мушкарца која су била… »

Вести дана »