Povezane vesti

Tramp ponovio svoj plan za Pojas Gaze: Izrael nakon završetka borbi treba da je preda SAD

Tramp ponovio svoj plan za Pojas Gaze: Izrael nakon završetka borbi treba da je preda SAD

Telegraf pre 25 minuta
Preporučujemo. Izrael bi po završetku borbi u Pojasu Gaze trebalo da tu enklavu predaju SAD, saopštio je danas američki predsednik Donald Tramp. On je istakao da bi Palestinci iz enklave već bili preseljeni u ''daleko lepše i sigurnije zajednice, sa… »
Izrael sprema plan za "dobrovoljni odlazak" Palestinaca iz Gaze: "Gde će? Neka ih prime ove evropske zemlje"

Izrael sprema plan za "dobrovoljni odlazak" Palestinaca iz Gaze: "Gde će? Neka ih prime ove evropske zemlje"

Mondo pre 2 sata
Na pitanje ko će primiti Palestince, Kac je rekao da bi to trebalo da budu zemlje koje se protive izraelskim vojnim operacijama u Gazi. Izraelski ministar odbrane naredio je vojsci u četvrtak da pripremi plan koji bi omogućio "dobrovoljni odlazak"… »
Izraelski ministar odbrane naredio pripreme za dobrovoljni odlazak stanovnika Pojasa Gaze

Izraelski ministar odbrane naredio pripreme za dobrovoljni odlazak stanovnika Pojasa Gaze

Beta pre 3 sata
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac naredio je danas vojsci da pripremi plan za odlazak stanovnika Gaze koji to žele, nakon izjava američkog predsednika Donalda Trampa o potencijalnom raseljavanju Palestinaca sa ove teritorije. "Naredio sam izraelskoj… »
„Palestince treba da prihvate zemlje koje su se protivile našim vojnim operacijama“: Šta izraelski ministar odbrane…

„Palestince treba da prihvate zemlje koje su se protivile našim vojnim operacijama“: Šta izraelski ministar odbrane…

Nedeljnik pre 3 sata
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac tvrdi da bi zemlje koje su se protivile vojnim operacijama u Gazi trebalo da prihvate Palestince. „Pozdravljam plan predsednika Trampa, slažem se sa njim – stanovnicima Gaze treba dozvoliti da odu i emigriraju… »

Nedeljnik pre 3 sata
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac naredio je danas vojsci da pripremi plan za odlazak stanovnika Gaze koji to žele, nakon izjava američkog predsednika Donalda Trampa o potencijalnom raseljavanju Palestinaca sa ove teritorije. „Naredio sam… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Naredio sam izraelskoj vojsci da pripremi plan koji će omogućiti svakom stanovniku Gaze koji to želi da ode u bilo koje mesto u svetu koje pristane da ih dočeka”, navodi se u saopštenju Kaca. On je dodao da će u taj plan biti uključene… »
"Naredio sam vojsci plan za odlazak stanovnika iz Gaze" Izraelski ministar kaže da Palestinci mogu da idu "u bilo koje mesto u…

"Naredio sam vojsci plan za odlazak stanovnika iz Gaze" Izraelski ministar kaže da Palestinci mogu da idu "u bilo koje mesto u…

Kurir pre 3 sata
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac naredio je danas vojsci da pripremi plan za odlazak stanovnika Pojasa Gaze koji to žele, nakon izjava američkog predsednika Donalda Trampa o potencijalnom raseljavanju Palestinaca sa ove teritorije "Naredio sam… »
Izraelski ministar odbrane naredio vojsci da izradi plan za 'dobrovoljni' odlazak stanovnika iz Gaze

Izraelski ministar odbrane naredio vojsci da izradi plan za 'dobrovoljni' odlazak stanovnika iz Gaze

Slobodna Evropa pre 3 sata
Izraelski ministar odbrane Israel Katz rekao je u četvrtak da je naredio vojsci da izradi plan koji će omogućiti Palestincima da napuste Gazu, piše AFP. "Naredio sam IDF-u (vojsci) da pripremi plan koji će omogućiti dobrovoljni odlazak stanovnika… »

N1 Info pre 4 sati
Izraelski ministar odbrane Izrael Kac naredio je danas vojsci da pripremi plan za odlazak stanovnika Gaze koji to žele, nakon izjava američkog predsednika Donalda Trampa o potencijalnom raseljavanju Palestinaca sa ove teritorije. „Naredio sam… »
Izrelski ministar traži od vojske plan za Trampovu ideju o raseljavanju Gaze

Izrelski ministar traži od vojske plan za Trampovu ideju o raseljavanju Gaze

RTV pre 5 sati
TEL AVIV - Izraelski ministar odbrane Izrael Kac naredio je vojsci da pripremi plan koji će omogućiti stanovnicima Gaze da dobrovoljno napuste palestinsku enklavu, saopštio njegov kabinet. U saopštenju se navodi da je Kac pozdravio "hrabar plan"… »

Vesti dana »