Povezane vesti
Ćulibrk: Vučić i Vučević suštinski vodili projekat rekonstrukcije Železničke stanice u Novom Sadu
N1 Info 06.02.2025
“Aleksandar Vučić i Miloš Vučević suštinski su vodili projekat rekonstrukcije nadstrešnice železničke stanice u Novom Sadu. Iz mejlova koje je Ivan Radak iz Forbesa objavio prvi, vidi se da su se kineske firme žalile Ministarstvu finansija da im ne… »
Vučić i Vučević su suštinski vodili projekat rekonstrukcije u Novom Sadu
Radar 06.02.2025
Vlast je forsirala, jer je htela da ugosti mađarskog premijera i očito je takav zahtev predsednika, preko ministra građevinarstva, predočen svim izvođačima i podizvođačima. Ovde važi princip „država, to sam ja“, pa je vlastima i njima bliskim ljudima sve… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 14 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih
Žena poginula, traga se za nestalima u zgradi koja se urušila u centru grada: pronađeno još jedno telo
Telegraf pre 1 danjoš 31 povezana
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 7 satijoš 27 povezanih