Povezane vesti
FOTO Da li je prepoznajete? Ana Ivanović objavila sliku za koju je retko ko znao – opis može da motiviše mnoge
Nova 06.02.2025
Ana Ivanović, bivša srpska teniserka, objavila je na društvenim mrežama sliku iz perioda kada je tek počinjala da se bavi tenisom. Na slici, za koju je donedavno retko ko znao da postoji, vidi se devojčica na šljaci, kako se koncentrisano priprema za… »
Ana Ivanović: Ponosna sam na nju, nikada se nije predavala
Vesti online 06.02.2025
“Sad sam baš pronašla ovu sliku. Ponosna sam na nju. Ona je imala strast. Ona se nikada nije predavala. Zato je ostvarila svoje snove i dostigla svoje ciljeve.”. Ovo je Ana Ivanović napisala na Instagramu uz sliku jedne devojčice koja tek počinje tenisku… »
Ana Ivanović: Ponosna sam na nju, nikada se nije predavala
Sport klub 06.02.2025
„Sad sam baš pronašla ovu sliku. Ponosna sam na nju. Ona je imala strast. Ona se nikada nije predavala. Zato je ostvarila svoje snove i dostigla svoje ciljeve.“ View this post on Instagram A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) Ovo je Ana Ivanović… »
Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje: U Novom Sadu konačno svežije, moguća je i kiša
Radio 021 pre 56 minutajoš 8 povezanih

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 45 minutajoš 7 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 56 minutajoš 5 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 56 minutajoš 3 povezane