Povezane vesti
Detalji stravičnog masakra u Švedskoj: Ubica tokom pucnjave vikao „trebalo bi da odeš iz Evrope“
Nova 06.02.2025
Novi zastrašujući video koji je analizirala švedska televizija TV4 prikazuje trenutak pucnjave u Švedskoj, a na snimku se čuje nepoznata osoba koja između ispaljenih hitaca viče: "Trebalo bi da odeš iz Evrope". Jedan od preživelih, student koji nije… »
"Idite iz Evrope": Objavljen zastrašujući video iz Švedske, na njemu se čuje šta ubica viče dok rešeta žrtve
Mondo 06.02.2025
Novi video dobio je i analizirao švedski kanal TV4, a čini se da hvata glas nepoznate osobe koja između ispaljenih hitaca viče na švedskom "Trebalo bi da odeš iz Evrope". "Bio sam u učionici i odjednom je neko ušao. Video sam ga, video sam napadača. Čim… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 17 minutajoš 68 povezanih
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 2 satajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
VIDEO TRAGEDIJE kod granice – U stravičnom sudaru POGINULO SEDAM OSOBA
Sandžak haber pre 1 satjoš 61 povezana
Unija pekara Srbije: Zatražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara od 7. februara
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane