Povezane vesti

Loša vest – vratio mu se rak: Rodrigez ponovo kreće na hemoterapiju

Loša vest – vratio mu se rak: Rodrigez ponovo kreće na hemoterapiju

Danas pre 4 dana
Zdravlje je uvek važnije od sporta, a to potvrđuje i primer iz Španije. Kirijan Rodrigez, fudbaler Las Palmasa, izašao je pred medije i saopštio da boluje od raka i da će zbog toga prekinuti karijeru. – U sredu mi je rečeno da ponovo imam rak… »
Šok iz Španije: Poznati fudbaler zbog raka prekida profesionalnu karijeru

Šok iz Španije: Poznati fudbaler zbog raka prekida profesionalnu karijeru

Nova pre 5 dana
Kirijan Rodrigez, fudbaler Las Palmasa, izašao je pred medije i saopštio da boluje od raka i da će zbog toga prekinuti karijeru. Pre 24 časa mu je javljena vest koje se plašio. „U sredu mi je rečeno da ponovo imam rak. Moraću da prekinem sa… »
"Rak mi se vratio, hvala im što nisu danas ovde": Poznati Španac (28) ponovo mora da prekine karijeru

"Rak mi se vratio, hvala im što nisu danas ovde": Poznati Španac (28) ponovo mora da prekine karijeru

Mondo pre 5 dana
Kapiten Las Palmasa Kirijan Rodrigez ponovo mora na hemoterapiju i zato prekida karijeru drugi put u dve i po godine. Kapiten španskog kluba Las Palmas Kirijan Rodrigez (28) saopštio je da mora da se povuče zbog toga što ponovo mora na lečenje od… »
Kapiten Las Palmasa saopštio da ima rak

Kapiten Las Palmasa saopštio da ima rak

B92 pre 5 dana
Fudbaler španskog Las Palmasa Kirian Rodriges (28) saopštio je da mu se vratio kancer zbog čega je primoran da ponovo prekine karijeru. Rodriges se već jednom suočio sa najvažnijom životnom bitkom, bilo je to u sezoni 2022/2023. kada mu je… »
Borba kapitena Las Palmasa, Rodrigez mora da napusti fudbal...

Borba kapitena Las Palmasa, Rodrigez mora da napusti fudbal...

Sportske.net pre 5 dana
Teške vesti stižu iz Španije. Kapiten Las Palmasa Kirijan Rodrigez saopštio je na konferenciji za novinare da boluje od raka zbog čega će morati da prekine karijeru. "Juče mi je rečeno da ponovo imam rak. Moraću da prekinem sa igranjem na šest… »
Tuga: Sjajni fudbaler saznao da ima rak!

Tuga: Sjajni fudbaler saznao da ima rak!

Hot sport pre 5 dana
Nadamo se da će i iz ove bitke izaći kao pobednik! Kapiten Las Palmasa, Kirijan Rodrigez (28), suočava se sa još jednom teškom životnom bitkom – na konferenciji za medije saopštio je da se bolest vratila i da je ponovo primoran da se povuče sa… »
Fudbalski svet u šoku: Rodrigez napustio fudbal zbog raka (foto)

Fudbalski svet u šoku: Rodrigez napustio fudbal zbog raka (foto)

Večernje novosti pre 5 dana
Kapiten Las Palmasa, Kirijan Rodrigez, rekao je da mu se rak ponovo vratio i da će morati da prekine svoju fudbalsku karijeru kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću. Foto: Profimedia Rodrigezu je pre dve godine dijagnostifikovano maligno oboljenje… »

Vesti dana »