Povezane vesti
Banki u septembru napušta mesto selektora Letonije
Sportski žurnal 06.02.2025
Italijan odlazi posle četiri godine. Italijanski trener Luka Banki saopštio je danas da će u septembru napustiti mesto selektora košarkaša Letonije, odmah po okončanju predstojećeg Evropskog prvenstva. Trener košarkaša Efesa dao je intervju za litvanski… »
Banki napušta mesto selektora Letonije posle EP
Sportske.net 06.02.2025
Luka Banki saopštio je da će napustiti mesto selektora košarkaša Letonije, po završetku Evropskog prvenstva. Trener Efesa je u intervjuu za "Basketnjuz" istakao da će posle četiri godine završiti mandat selektora Letonije. "Kad sam produžio ugovor do… »
Banki napušta mesto selektora košarkaša Letonije
Sport klub 06.02.2025
Luka Banki saopštio je da će u septembru napustiti mesto selektora košarkaša Letonije, odmah po okončanju predstojećeg Evropskog prvenstva. Trener košarkaša Efesa dao je intervju za litvanski portal „Basket njuz“ u kojem je potvrdio da će u septembru… »
Trener Efesa ostaje bez posla nakon istorijskog uspeha
B92 06.02.2025
Italijanski trener Luka Banki saopštio je da će u septembru napustiti mesto selektora košarkaša Letonije, odmah po okončanju predstojećeg Evropskog prvenstva. Trener košarkaša Efesa dao je intervju za litvanski portal "Basket njuz" (Basket News) u kojem… »
"Prekidamo saradnju": Italijanski trener napušta mesto selektora Letonije
Večernje novosti 06.02.2025
Italijanski trener Luka Banki rekao je da će u septembru napustiti mesto selektora košarkaša Letonije, odmah po okončanju predstojećeg Evropskog prvenstva. FOTO: EPA Trener košarkaša Efesa u kojem je potvrdio da će u septembru, posle četiri godine na… »
Vesti dana »
Hapšenje mladića u Ćupriji: Policija pronašla i zaplenila različite vrste narkotika i pištolj
NIN pre 47 minutajoš 56 povezanih
Tusk: Orban procesnim trikovima zbog mađarskih izbora blokira evropsku pomoć Ukrajini
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Angelina Topić za RTS: Presrećna sam, u mojoj karijeri se ovakve situacij nisu dešavale
RTS pre 8 minutajoš 37 povezanih
Zaboravite da proleće počinje 21. marta: Evo zašto proleće stiže ranije nego što su mnogi učili
Dnevnik pre 2 satajoš 54 povezane
NOVI UDAR NA VOZAČE: Gorivo ponovo poskupelo na pumpama! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 23 povezane