Povezane vesti
Netrpeljivost između Cece i Đurišićke dostigla vrhunac: Snežana joj uputila nikad teže reči
Svet & Skandal 06.02.2025
Okršaj između Cece Ražnatović i Snežane Đurišić svi su čuli Emisije “ Zvezde Granda” oduvek su bile poznate po vatrenim raspravama među članovima žirija, ali poslednja epizoda pomerila je granice – okršaj između Cece Ražnatović i Snežane Đurišić dostigao… »
"Slušaj Svetlana..." au! Snežana Đurišić nikad žešća: Spustila Viki i Cecu baš nisko: Da si ti rekla to bi imalo težinu, a…
Kurir 06.02.2025
U emisijama muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" neretko dolazi do žestokih svađa između članova žirija zbog sukoba mišljenja. Tako je ovog puta došlo do okršaja između Svetlane Cece Ražnatović i njene starije koleginice Snežane Đurišić. - Ne, ne, bez… »
"Slušaj me, Svetlana, nemaš ti mene šta da savetuješ": Snežana Đurišić žestoko odbrusila Ceci u "Zvezdama Granda", a onda…
Blic 06.02.2025
U emisijama muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" neretko dolazi do žestokih svađa između članova žirija zbog sukoba mišljenja. Tako je ovog puta došlo do okršaja između Svetlane Cece Ražnatović i njene starije koleginice Snežane Đurišić. - Ne, ne, bez… »
Vesti dana »

Ruska služba: 'Evropska unija sprema 'Majdan' u Srbiji'; Brisel: 'To je laž'
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Naoblačilo se u celoj Srbiji, evo gde će još biti kiše: Oglasio se RHMZ, pomenuli i vikend
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Predlog izmena Krivičnog zakonika: Svaka blokada saobraćajnica – krivično delo, predviđena zatvorska kazna?
Naissus info pre 1 satjoš 2 povezane

Evropske demokrate reagovale zbog novosadskog studenta u lancima: "Oduzeto mu dostojanstvo"
Radio 021 pre 4 minutajoš 6 povezanih

"Bio sam van sebe! Nisam mogao da verujem" Dragan Džajić se oglasio zbog smrti Dejana Milovanovića: "Deksa je bio igrač za velika dela!"
Kurir pre 13 minutajoš 21 povezana