Повезане вести

Били су неки састанци пре дербија, ово је пресудило: Вујошевић о евролигашком спектаклу

Били су неки састанци пре дербија, ово је пресудило: Вујошевић о евролигашком спектаклу

Хот спорт 06.02.2025
Имао је свој коментар! Црвена звезда је у оквиру 25. кола Евролиге на свом терену дочекала Асвел, а победу је однео домаћин, резултатом – 73:66. Душко Вујошевић је имао реч у свом КИДА Схов поводом поменутог дербија – Још једном… »
Максимално уз студенте: „Ја немам кочнице, биће много затвора“

Максимално уз студенте: „Ја немам кочнице, биће много затвора“

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. „Мени политика не чини живот. Могу њоме да се бавим, а не… »
Штимац: Имао сам озбиљну понуду Партизана, али ја остајем веран

Штимац: Имао сам озбиљну понуду Партизана, али ја остајем веран

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Сазнали смо у овој епизоди и какву је то понуду од Партизана… »
Кида Схов о трејду који дрма НБА: Лука ту ништа није контролисао

Кида Схов о трејду који дрма НБА: Лука ту ништа није контролисао

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Неизбежна је била и тема трејда Луке Дончића из Даласа у Лос… »
Ко кадрира у српским клубовима: У Србији све одлуке доноси Вучић

Ко кадрира у српским клубовима: У Србији све одлуке доноси Вучић

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Ненад Новак Стефановић запитао се како се код нас бирају… »
Вујошевић: Звезда дошла у оно гротло да добије и урадила то мушки

Вујошевић: Звезда дошла у оно гротло да добије и урадила то мушки

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Иако се ове недеље игра дупло коло, а Црвена звезда и… »
Прошли пут сам рекао: Вујошевић прецизирао сазнања о АБА лиги

Прошли пут сам рекао: Вујошевић прецизирао сазнања о АБА лиги

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Душко Вујошевић рекао је да је дужан једну исправку у вези са… »
„Остоја смењен јер није спречио Жељка да подржи студенте“

„Остоја смењен јер није спречио Жељка да подржи студенте“

Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Емисију гледајте на Спорт Клубу 1 у четвртак од 21.30… »
Вујошевић о казни СНС-а јер је Жељко подржао студенте: „Власт би могла да уђе у сукоб са Партизаном“

Вујошевић о казни СНС-а јер је Жељко подржао студенте: „Власт би могла да уђе у сукоб са Партизаном“

Нова 06.02.2025
Велика бура се подигла када је прошлог викенда смењено руководство ЈСД Партизана на челу са Остојом Мијаиловићем. По директиви СНС-а мањи клубови спортског друштва су покренули иницијативу за смену Миајиловића, а као домино… »
Душко Вујошевић за Данас о смени Остоје Мијаиловића у ЈСД Партизан: То је казна за Обрадовићево подржавање студената

Душко Вујошевић за Данас о смени Остоје Мијаиловића у ЈСД Партизан: То је казна за Обрадовићево подржавање студената

Данас 06.02.2025
Познати кошаркашки тренер Душко Вујошевић каже у разговору за Данас да сматра како иза смене доскорашњег председника Југословенског спортског друштва Партизан Остоје Мијаиловића постоји политичка позадина. Трофејни стратег… »

Вести дана »