Повезане вести
Били су неки састанци пре дербија, ово је пресудило: Вујошевић о евролигашком спектаклу
Хот спорт 06.02.2025
Имао је свој коментар! Црвена звезда је у оквиру 25. кола Евролиге на свом терену дочекала Асвел, а победу је однео домаћин, резултатом – 73:66. Душко Вујошевић је имао реч у свом КИДА Схов поводом поменутог дербија – Још једном… »
Максимално уз студенте: „Ја немам кочнице, биће много затвора“
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. „Мени политика не чини живот. Могу њоме да се бавим, а не… »
Штимац: Имао сам озбиљну понуду Партизана, али ја остајем веран
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Сазнали смо у овој епизоди и какву је то понуду од Партизана… »
Кида Схов о трејду који дрма НБА: Лука ту ништа није контролисао
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Неизбежна је била и тема трејда Луке Дончића из Даласа у Лос… »
Ко кадрира у српским клубовима: У Србији све одлуке доноси Вучић
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Ненад Новак Стефановић запитао се како се код нас бирају… »
Вујошевић: Звезда дошла у оно гротло да добије и урадила то мушки
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Иако се ове недеље игра дупло коло, а Црвена звезда и… »
Прошли пут сам рекао: Вујошевић прецизирао сазнања о АБА лиги
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Душко Вујошевић рекао је да је дужан једну исправку у вези са… »
„Остоја смењен јер није спречио Жељка да подржи студенте“
Спорт клуб 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Емисију гледајте на Спорт Клубу 1 у четвртак од 21.30… »
Вујошевић о казни СНС-а јер је Жељко подржао студенте: „Власт би могла да уђе у сукоб са Партизаном“
Нова 06.02.2025
Велика бура се подигла када је прошлог викенда смењено руководство ЈСД Партизана на челу са Остојом Мијаиловићем. По директиви СНС-а мањи клубови спортског друштва су покренули иницијативу за смену Миајиловића, а као домино… »
Душко Вујошевић за Данас о смени Остоје Мијаиловића у ЈСД Партизан: То је казна за Обрадовићево подржавање студената
Данас 06.02.2025
Познати кошаркашки тренер Душко Вујошевић каже у разговору за Данас да сматра како иза смене доскорашњег председника Југословенског спортског друштва Партизан Остоје Мијаиловића постоји политичка позадина. Трофејни стратег… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 1 сатјош 32 повезане

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова економија пре 2 сатајош 8 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних