Povezane vesti

Bili su neki sastanci pre derbija, ovo je presudilo: Vujošević o evroligaškom spektaklu

Bili su neki sastanci pre derbija, ovo je presudilo: Vujošević o evroligaškom spektaklu

Hot sport 06.02.2025
Imao je svoj komentar! Crvena zvezda je u okviru 25. kola Evrolige na svom terenu dočekala Asvel, a pobedu je odneo domaćin, rezultatom – 73:66. Duško Vujošević je imao reč u svom KIDA Show povodom pomenutog derbija – Još jednom sam pokazao… »
Maksimalno uz studente: „Ja nemam kočnice, biće mnogo zatvora“

Maksimalno uz studente: „Ja nemam kočnice, biće mnogo zatvora“

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. „Meni politika ne čini život. Mogu njome da se bavim, a ne moram. Ne… »
Štimac: Imao sam ozbiljnu ponudu Partizana, ali ja ostajem veran

Štimac: Imao sam ozbiljnu ponudu Partizana, ali ja ostajem veran

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Saznali smo u ovoj epizodi i kakvu je to ponudu od Partizana imao Vladimir… »
Kida Show o trejdu koji drma NBA: Luka tu ništa nije kontrolisao

Kida Show o trejdu koji drma NBA: Luka tu ništa nije kontrolisao

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Neizbežna je bila i tema trejda Luke Dončića iz Dalasa u Los Anđeles… »
Ko kadrira u srpskim klubovima: U Srbiji sve odluke donosi Vučić

Ko kadrira u srpskim klubovima: U Srbiji sve odluke donosi Vučić

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Nenad Novak Stefanović zapitao se kako se kod nas biraju ljudi koji postaju… »
Vujošević: Zvezda došla u ono grotlo da dobije i uradila to muški

Vujošević: Zvezda došla u ono grotlo da dobije i uradila to muški

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Iako se ove nedelje igra duplo kolo, a Crvena zvezda i Partizan upisali su… »
Prošli put sam rekao: Vujošević precizirao saznanja o ABA ligi

Prošli put sam rekao: Vujošević precizirao saznanja o ABA ligi

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Duško Vujošević rekao je da je dužan jednu ispravku u vezi sa… »
„Ostoja smenjen jer nije sprečio Željka da podrži studente“

„Ostoja smenjen jer nije sprečio Željka da podrži studente“

Sport klub 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Emisiju gledajte na Sport Klubu 1 u četvrtak od 21.30. Govorio je Duško… »
Vujošević o kazni SNS-a jer je Željko podržao studente: „Vlast bi mogla da uđe u sukob sa Partizanom“

Vujošević o kazni SNS-a jer je Željko podržao studente: „Vlast bi mogla da uđe u sukob sa Partizanom“

Nova 06.02.2025
Velika bura se podigla kada je prošlog vikenda smenjeno rukovodstvo JSD Partizana na čelu sa Ostojom Mijailovićem. Po direktivi SNS-a manji klubovi sportskog društva su pokrenuli inicijativu za smenu Miajilovića, a kao domino efekat usledio je i… »
Duško Vujošević za Danas o smeni Ostoje Mijailovića u JSD Partizan: To je kazna za Obradovićevo podržavanje studenata

Duško Vujošević za Danas o smeni Ostoje Mijailovića u JSD Partizan: To je kazna za Obradovićevo podržavanje studenata

Danas 06.02.2025
Poznati košarkaški trener Duško Vujošević kaže u razgovoru za Danas da smatra kako iza smene doskorašnjeg predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Ostoje Mijailovića postoji politička pozadina. Trofejni strateg dodaje i da bi to… »

Vesti dana »