Povezane vesti
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
BBC News 06.02.2025
Suosnivač Majkrosofta kaže da uživa u poklanjanju sopstvenog bogatstva. Bližio se kraj intervjua, kada je Bil Gejts otkrio iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100… »
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
NIN 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. "Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam", kaže on. Da budemo… »
Blic 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam", kaže on. Da budemo… »
Radio 021 06.02.2025
Suosnivač Majkrosofta kaže da uživa u poklanjanju sopstvenog bogatstva i da zbog toga njegova deca neće biti siromašna. Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za… »
Danas 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam“, kaže on. Da budemo… »
Južne vesti 06.02.2025
Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam“… »
Vesti dana »

Privođenja ispred SO Zaječar: Tenzije u sali, ulazili i muškarci s fantomkama
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 34 minutajoš 21 povezana

Raketirana Sumska oblast, ima mrtvih i ranjenih; Rusija: Zauzeli smo naselje u regionu Dnjepropetrovska
RTS pre 39 minutajoš 19 povezanih