Povezane vesti
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
NIN 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. "Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam", kaže on. Da budemo… »
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
Radio 021 06.02.2025
Suosnivač Majkrosofta kaže da uživa u poklanjanju sopstvenog bogatstva i da zbog toga njegova deca neće biti siromašna. Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za… »
Južne vesti 06.02.2025
Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam“… »
Vesti dana »
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 4 satijoš 26 povezanih
Bojkot Netanjahua, Vučić i Mali nisu „moralne kukavice“: Šta je obeležilo treći dan godišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN-a? (VIDEO)
Danas pre 36 minutajoš 26 povezanih
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Pravo u centar pre 1 satjoš 21 povezana
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 31 minutajoš 41 povezana
Junak Grka: "Mnogo dobre igrače imamo, pokazali smo se protiv Srbije"
B92 pre 36 minutajoš 43 povezane