Povezane vesti
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
BBC News 06.02.2025
Suosnivač Majkrosofta kaže da uživa u poklanjanju sopstvenog bogatstva. Bližio se kraj intervjua, kada je Bil Gejts otkrio iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti i smanjenje siromaštva. „Dao sam više… »
Bil Gejts: Dali smo 100 milijardi dolara, ali moja deca neće biti siromašna kada umrem
NIN 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. "Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam", kaže on. Da… »
Blic 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam", kaže on. Da… »
Radio 021 06.02.2025
Suosnivač Majkrosofta kaže da uživa u poklanjanju sopstvenog bogatstva i da zbog toga njegova deca neće biti siromašna. Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada… »
Danas 06.02.2025
Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da dam“, kaže on… »
Južne vesti 06.02.2025
Maxine Collins/BBC Pri kraju našeg razgovora, Bil Gejts otkriva nove iznose koje je njegova humanitarna fondacija do sada izdvojila za suzbijanje bolesti koje mogu da se spreče i smanjenje siromaštva. „Dao sam više od 100 milijardi, ali imam još da… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 8 satijoš 28 povezanih

(VIDEO) Zvižduci, "ua" i "Kukavica" na Andrićevom vencu: Studenti traže od Vučića da raspiše izbore, dok se obraća javnosti
N1 Info pre 3 minutajoš 13 povezanih

FOTO, VIDEO Počele blokade 30 raskrsnica u Novom Sadu: Zborovi traže izbore za Mesne zajednice
Radio 021 pre 18 minutajoš 12 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 6 satijoš 22 povezane