Povezane vesti

Kokanović o debati o litijumu u Briselu: EP je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

Kokanović o debati o litijumu u Briselu: EP je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

N1 Info pre 4 dana
Potpredsednik udruženja Ne damo Jadar Zlatko Kokanović izjavio je da su očekivali da će dobiti dva - tri minuta da se obrate u Evropskom parlamentu u Briselu, ali da ih nisu dobili. "Evropski parlament je isti kao i Skupština Srbije, ne interesuje ih… »
Kokanović: Evropski parlament je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

Kokanović: Evropski parlament je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

Nova pre 4 dana
Potpredsednik udruženja Ne damo Jadar Zlatko Kokanović izjavio je da su očekivali da će dobiti dva - tri minuta da se obrate u Evropskom parlamentu u Briselu, ali da ih nisu dobili. "Evropski parlament je isti kao i Skupština Srbije, ne interesuje ih… »
Kokanović o debati o litijumu: EP je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

Kokanović o debati o litijumu: EP je kao Skupština Srbije – ne interesuje ih dijalog

Novi magazin pre 4 dana
Debata o srpskom litijumu u Evropskom parlamentu

Debata o srpskom litijumu u Evropskom parlamentu

RTS pre 4 dana
Ima li rešenja za litijumsku dilemu u Srbiji? To je bila tema debate u Evropskom parlamentu, uz projekciju filma "Ne u mojoj zemlji -litijumska dilema u Srbiji" belgijskog autora Petera Toma Jonesa, direktora Instituta za održive metale i minerale… »
U Briselu o litijumu u Srbiji: Protest protiv Rio Tinta uoči projekcije dokumentarnog filma i debate o projektu Jadar

U Briselu o litijumu u Srbiji: Protest protiv Rio Tinta uoči projekcije dokumentarnog filma i debate o projektu Jadar

Euronews pre 4 dana
U Evropskom parlamentu u Briselu održana je projekcija dokumentarnog filma "Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije", kao i debata o projektu Jadar. Autor filma je Peter Tom Džons sa Instituta za održive metale i minerale Univerziteta u Luvenu… »
Rio Tinto: Nismo finansirali dokumentarni film

Rio Tinto: Nismo finansirali dokumentarni film

Novi magazin pre 4 dana
Kompanija Rio Tinto navodi da ni na koji način nije učestvovala u finansiranju ili produkciji dokumentarnog filma „Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije“ (Not in My Country: Serbia’s Lithium Dilemma) reditelja Pitera Toma Džonsa. Rio Tinto… »
Rio Tinto: Izričito demantujemo navode iznete od strane Nebojše Petkovića da smo finansirali film „Ne u mojoj zemlji…

Rio Tinto: Izričito demantujemo navode iznete od strane Nebojše Petkovića da smo finansirali film „Ne u mojoj zemlji…

Danas pre 5 dana
Danas je u Evropskom parlamentu u Briselu održana debata na kojoj je predstavljen dokumentarni film „Ne u mojoj zemlji: Litijumska dilema Srbije“ (Not In My Country: Serbia’s Lithium Dilemma). Istvovremeno je ispred zgrade Parlamenta održan… »

Vesti dana »