Povezane vesti
Mi-snaga naroda traži da se sa sajta Skupštine Srbije ukloni logo američke organizacije USAID
Beta 06.02.2025
Poslanička grupa Mi-snaga naroda zatražila je danas od predsednice parlamenta Ane Brnabić da "najhitnije" naloži uklanjanje oznaka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa zvanične internet stranice Skupštine Srbije. U obrazloženju… »
Nestorovićev pokret pisao brnabićevoj: Skinite oznaku USAID-a sa sajta Skupštine Srbije
Pravda 06.02.2025
Pokret Mi – Snaga naroda uputio je zahtev predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić da sa internet stranice srpskog parlamenta ukloni oznaku američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID). Oznaka, odnosno logo ove agencije nalazi se na dnu sajta… »
Nestorovićeva grupa Ani Brnabić: Uklonite oznake USAID-a sa zvanične internet stranice Skupštine Srbije
RTV 06.02.2025
BEOGRAD - Poslanička grupa "Mi-Snaga naroda" prof.dr Branimir Nestorović uputila je danas zvaničan zahtev predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić da naloži uklanjanje oznaka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sa zvanične internet… »
Nestorovićev pokret pisao Brnabićevoj: Skinite oznaku USAID-a sa sajta Skupštine Srbije
Sputnik 06.02.2025
Pokret Mi – Snaga naroda uputio je zahtev predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić da sa internet stranice srpskog parlamenta ukloni oznaku američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID). Oznaka, odnosno logo ove agencije nalazi se na dnu sajta… »
Poslanici Branimira Nestorovića traže da se ukloni oznaka USAID sa sajta Narodne skupštine
Danas 06.02.2025
Poslanici Branimira Nestorovića, iz grupe Mi, snaga naroda, zatražili su dopisom da se ukloni oznaka Američke agencije za međunarodni razvoj USAID sa sajta Narodne skupštine, i to u roku od 24 sata. Branko Lukić, advokat i poslanik ove grupe, je u… »
Vesti dana »

Profesorka na Fakultetu bezbednosti: Policija u Novom Sadu u velikoj meri zloupotrebljena u političke svrhe
Novi magazin pre 4 satijoš 37 povezanih

BLOG UŽIVO „Veljko u pritvoru nije dobio hranu, niti jedan obrok“: Građani pred sudom u Novom Sadu traže puštenje uhapšenog studenta
Nova pre 28 minutajoš 53 povezane

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 5 satijoš 26 povezanih

Jednoj od osumnjičenih za pad nadstrešnice ukinut pritvor, produžen za devet osoba
RTV pre 58 minutajoš 26 povezanih