Повезане вести

Ана је Нови Сад заменила лепотама Дурмитора: Са 19 година спаковала кофере и започела каубојски живот

Ана је Нови Сад заменила лепотама Дурмитора: Са 19 година спаковала кофере и започела каубојски живот

Мондо 06.02.2025
Ана Петрушић је одмах после средње школе одлучила да се пресели у родно село свога оца на Дурмитору. Рођена је у Новом Саду, али је фасцинантни дурмиторски крај увек имао посебно место у њеном срцу. Стога је млада Ана Петрушић… »
Сви су били у чуду кад сам то одлучила: Млада Новосађанка мењала велеград за пространства Дурмитора, са коњем Бамбијем…

Сви су били у чуду кад сам то одлучила: Млада Новосађанка мењала велеград за пространства Дурмитора, са коњем Бамбијем…

РИНА 06.02.2025
Сви су били у чуду кад сам то одлучила: Млада Новосађанка мењала велеград за пространства Дурмитора, са коњем Бамбијем крстари нестварним пределима (ФОТО)(ВИДЕО) Жабљак – Рођена је у Новом Саду, али фасцинантни дурмиторски… »
Ана велеград заменила суровим Дурмитором! Са Бамбијем крстари нестварним пределима и модерна је каубојка

Ана велеград заменила суровим Дурмитором! Са Бамбијем крстари нестварним пределима и модерна је каубојка

Телеграф 06.02.2025
Препоручујемо. Рођена је у Новом Саду, али фасцинантни дурмиторски крај увек је имао посебно место у њеном срцу. Стога је млада Ана Петрушић, са само 19 година, одмах после средње школе одлучила да се пресели у родно село свог… »

Вести дана »