Povezane vesti

Ana je Novi Sad zamenila lepotama Durmitora: Sa 19 godina spakovala kofere i započela kaubojski život

Ana je Novi Sad zamenila lepotama Durmitora: Sa 19 godina spakovala kofere i započela kaubojski život

Mondo pre 7 dana
Ana Petrušić je odmah posle srednje škole odlučila da se preseli u rodno selo svoga oca na Durmitoru. Rođena je u Novom Sadu, ali je fascinantni durmitorski kraj uvek imao posebno mesto u njenom srcu. Stoga je mlada Ana Petrušić, sa samo 19 godina… »
Svi su bili u čudu kad sam to odlučila: Mlada Novosađanka menjala velegrad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem…

Svi su bili u čudu kad sam to odlučila: Mlada Novosađanka menjala velegrad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem…

RINA pre 7 dana
Svi su bili u čudu kad sam to odlučila: Mlada Novosađanka menjala velegrad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem krstari nestvarnim predelima (FOTO)(VIDEO) Žabljak – Rođena je u Novom Sadu, ali fascinantni durmitorski kraj uvek je imao… »
Ana velegrad zamenila surovim Durmitorom! Sa Bambijem krstari nestvarnim predelima i moderna je kaubojka

Ana velegrad zamenila surovim Durmitorom! Sa Bambijem krstari nestvarnim predelima i moderna je kaubojka

Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Rođena je u Novom Sadu, ali fascinantni durmitorski kraj uvek je imao posebno mesto u njenom srcu. Stoga je mlada Ana Petrušić, sa samo 19 godina, odmah posle srednje škole odlučila da se preseli u rodno selo svog oca i tako postala… »

Vesti dana »