Povezane vesti

Umro sin Mire Banjac: Branislav Brana Jovanović izgubio životnu bitku u 74. godini

Umro sin Mire Banjac: Branislav Brana Jovanović izgubio životnu bitku u 74. godini

Kurir 06.02.2025
Sin naše glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira. Njih dvoje su živeli zajedno u Novom Sadu. Njega je rodila 1951. godine, i to godinu dana nakon sticanja… »
"On je bolestan, brinem o njemu": Ovako je Mira Banjac pričala o sinu Branislavu koji je preminuo

"On je bolestan, brinem o njemu": Ovako je Mira Banjac pričala o sinu Branislavu koji je preminuo

Blic 06.02.2025
Sin legendarne glumice Mire Banjac (95), Branislav Jovanović preminuo je u 74. godini nakon teške bolesti. Branislav je bio jedino dete velike umetnice, koje je dobila u braku sa inženjerom Andrejom Jovanovićem, njenom prvom velikom ljubavi. Nakon… »
"Žao mi je što nisam dobila unuče": Mira Banjac je ovako pričala o sinu Branislavu koji je preminuo: "Za to sam ostala…

"Žao mi je što nisam dobila unuče": Mira Banjac je ovako pričala o sinu Branislavu koji je preminuo: "Za to sam ostala…

Blic 06.02.2025
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Kako je potvrdila drugarica Mire Banja, koja se javila na telefon, imao je problema usled komplikacije sa upalom pluća. Miri je, kako je ranije… »
Preminuo sin Mire Banjac: Glumica zavijena u crno nakon gubitka najveće životne podrške

Preminuo sin Mire Banjac: Glumica zavijena u crno nakon gubitka najveće životne podrške

Telegraf 06.02.2025
Preporučujemo. Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. - Branislav je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto sahrane biće naknadno saopšteni - rekla je prijateljica Mire… »
Umro sin Mire Banjac: Branislav preminuo u 74. godini nakon kraće bolesti

Blic pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. - Branislav (74) je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto sahrane biće naknadno saopšteni - rekla je prijateljica Mire Banjac… »
"Brana je umro u bolnici, zvala me je i plače": Najbolji prijatelj Mire Banjac se oglasio nakon što joj je preminuo sin…

"Brana je umro u bolnici, zvala me je i plače": Najbolji prijatelj Mire Banjac se oglasio nakon što joj je preminuo sin…

Blic pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti, a sada se tim povodom za "Blic" oglasio njen najbolji prijatelj. Kako je ispričao, Branislav je preminuo u bolnici i biće sahranjen u subotu na… »
Poznat uzrok smrti sina Mire Banjac: Naslednik naša čuvene glumice preminuo u bolnici

Poznat uzrok smrti sina Mire Banjac: Naslednik naša čuvene glumice preminuo u bolnici

Kurir pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Kako je potvrđeno redakciji Kurira, Brana je preminuo u bolnici u Sremskoj kamenici nakon komplikacija sa upalom pluća. Mira Banjac sa sinom: Njih… »
"Sve je gotovo"! Prvo oglašavanje Mire Banjac nakon smrti sina Branislava (74)

"Sve je gotovo"! Prvo oglašavanje Mire Banjac nakon smrti sina Branislava (74)

Kurir pre 31 dana
Glumici Miri Banjac preminuo je sin Branislav Jovanović od komplikacije upale pluća. Branislav (74) je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Mira Banjac se povodom ove tragedije samo kratko oglasila. - Ne znam za sebe, sve je gotovo - rekla je… »
Preminuo sin Mire Banjac

Preminuo sin Mire Banjac

B92 pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac - Branislav Jovanović (74) preminuo je danas nakon kraće bolesti. "Branislav (74) je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto sahrane biće naknadno saopšteni", rekla je prijateljica Mire Banjac… »
Preminuo sin Mire Banjac: Branislav Brana Jovanović izgubio životnu bitku

Preminuo sin Mire Banjac: Branislav Brana Jovanović izgubio životnu bitku

Story pre 31 dana
Sin naše glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti, Njih dvoje su živeli zajedno u Novom Sadu. Njega je rodila 1951. godine, i to godinu dana nakon sticanja diplome. Brak sa njegovim ocem Andrejem… »
Preminuo sin Mire Banjac

Preminuo sin Mire Banjac

Nova pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. – Branislav (74) je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto sahrane biće naknadno saopšteni – rekla je prijateljica Mire Banjac… »
U ovom stanu u Novom Sadu je mira Banjac živela sa sinom: Glumica bila ponosna na njega: "u stanju je da po ceo dan oblikuje i…

U ovom stanu u Novom Sadu je mira Banjac živela sa sinom: Glumica bila ponosna na njega: "u stanju je da po ceo dan oblikuje i…

Blic pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav, umro je u 74. godini nakon kraće bolesti. Glumica je sina Branislava dobila sa čovekom koji je bio njena prva velika ljubav. Reč je o inženjeru Andreji Jovanoviću, za koga se udala sa 24 godine. Sin je… »
Oglasila se Mira Banjac nakon smrti sina: Glumica skrhana bolom: "Ne znam za sebe, sve je gotovo"

Oglasila se Mira Banjac nakon smrti sina: Glumica skrhana bolom: "Ne znam za sebe, sve je gotovo"

Blic pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Mira Banjac se sada oglasila za domaće medije, skrhana bolom poručila je sledeće: - Ne znam za sebe, sve je gotovo - rekla je Mira kratko. -… »
Preminuo sin Mire Banjac: Bio joj je jedino dete i najveći životni oslonac

Preminuo sin Mire Banjac: Bio joj je jedino dete i najveći životni oslonac

Mondo pre 31 dana
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. "Branislav je umro je posle komplikacija sa… »

Večernje novosti pre 31 dana
SIN Mire Banjac preminuo je danas nakon kraće bolesti. Foto: N. Fifić Branislav (74) je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto sahrane biće naknadno saopšteni - rekla je za Alo! prijateljica Mire Banjac. Glumica je sina Branislava… »
Ovo je bio sin Mire Banjac: Državni prvak u dizanju tegova, a poslednjih godina se bavio izradom nameštaja

Ovo je bio sin Mire Banjac: Državni prvak u dizanju tegova, a poslednjih godina se bavio izradom nameštaja

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Vest o smrti Branislava Jovanovića (74), sina legendarne glumice Mire Banjac, potresla je javnost. Brana, kako su ga zvali najbliži, bio je jedino dete slavne umetnice, koje je s ponosom odgajala nakon razvoda od njegovog oca, inženjera… »

Vesti dana »