Povezane vesti
U ovom stanu u Novom Sadu je Mira Banjac živela sa sinom: Glumica je bila ponosna na njega, evo kako je izgledao njihov…
Kurir 06.02.2025
Sin naše glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira. Njih dvoje su živeli zajedno u Novom Sadu. Ovaj kutak krase masivne, prelepe komodame i "bidermajer" garniture… »
Sin Mire Banjac preminuo u 74. godini: Tuga u porodici legendarne glumice
Svet plus 06.02.2025
Branislav Jovanović, sin jedne od najomiljenijih srpskih glumica Mire Banjac, preminuo je danas u 74. godini nakon kraće bolesti. Kako je potvrđeno iz krugova bliskih porodici, uzrok smrti su komplikacije izazvane teškom upalom pluća. Branislav je… »
Sin Mire Banjac u mladosti je bio državni prvak: Glumica je o njemu pričala sa puno ljubavi, a jedno nikada nije prežalila
Nova 06.02.2025
Branislav Jovanović, sin Mire Banjac, preminuo je u 75. godini. Mira Banjac je sina Branislava dobila u braku sa čovekom koji je bio njena prva ljubav. U pitanju je inženjer Andreja Jovanović, za kog se glumica udala kada je imala 24 godine. Iako su… »
"Šta će moj Brana kad ja umrem?" Mira Banjac je celog života brinula o jednom, a sudbina se surovo poigrala sa njom (foto)
Večernje novosti 06.02.2025
BRANA je preminuo u bolnici u Sremskoj kamenici nakon komplikacija sa upalom pluća. Foto: Jutjub/Printskrin/RTS TV lica, kao sav normalan svet Sin naše glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti… »
Miri Banjac sin nije ispunio poslednju želju: Glumica nakon razvoda ceo život posvetila nasledniku, godinama je maštala o…
Kurir 06.02.2025
Sin naše proslavljene glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira. Njih dvoje su živeli zajedno u Novom Sadu. Njega je rodila 1951. godine, i to godinu dana nakon… »
Poznato vreme i mesto sahrane sina Mire Banjac: Ovo su svi detalji
Kurir 06.02.2025
Sin naše glumice Mire Banjac, Brana Jovanović preminuo je danas u 74. godini u bolnici nakon duže bolesti, potvrđeno je redakciji Kurira. Sin Mire Banjac živeo je sa njom u Novom Sadu: Njih dvoje su živeli zajedno u Novom Sadu. Njega je rodila 1951… »
Poznati vreme i mesto sahrane sina Mire Banjac: Oglasio se najbolji prijatelj naše glumice
Nova 06.02.2025
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti, a sada se tim povodom oglasio njen najbolji prijatelj. Kako je ispričao, Branislav je preminuo u bolnici i biće sahranjen u subotu na groblju u Novom… »
Oglasila se Mira Banjac nakon smrti sina: "Ne znam za sebe"
B92 06.02.2025
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović, preminuo je danas nakon kraće bolesti. Proslavljena glumica se sada oglasila za domaće medije. Glumica Mira Banjac se sada oglasila za domaće medije, skrhana bolom poručila je sledeće: "Ne… »
Rano je ostala samohrana majka, a jedna velika želja će joj ostati neispunjena: Evo ko je bio sin Mire Banjac
Mondo 06.02.2025
Sin Mire Banjac preminuo je danas nakon kraće bolesti u 74. godini. Sin jedinac legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. "Branislav je umro je posle komplikacija sa upalom pluća. Dan i mesto… »
"Ne znam za sebe, sve je gotovo": Mira Banjac se oglasila skrhana bolom nakon smrti sina
Mondo 06.02.2025
Sin legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Mira Banjac se nakon gubitka jedinca oglasila za domaće medije, skrhana bolom poručila je sledeće: "Ne znam za sebe, sve je gotovo", rekla je Mira… »
Poznat uzrok smrti sina Mire Banjac: Naslednik naše čuvene glumice preminuo u bolnici
SIN legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Foto: ATA Kako je potvrđeno redakciji Kurira, Brana je preminuo u bolnici u Sremskoj kamenici nakon komplikacija sa upalom pluća. Njih dvoje su… »
Oglasila se Mira Banjac nakon smrti sina: NJene reči teraju suze na oči
SIN legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Foto: ATA images Mira Banjac se sada oglasila za domaće medije, skrhana bolom poručila je sledeće: - Ne znam za sebe, sve je gotovo - rekla je Mira… »
Oglasila se Mira Banjac nakon smrti sina! Glumica slomljena: "Sve je gotovo!"
Telegraf 06.02.2025
Preporučujemo. Branislav Jovanović, sin legendarne glumice Mire Banjac, preminuo je u 74. godini od komplikacija usled upale pluća. Mira Banjac se povodom ove teške tragedije oglasila za domaće medije, kratko izjavivši: - Ne znam za sebe, sve je… »
"Žao mi je što nisam dobila unuče": Mira Banjac je ovako pričala o sinu Branislavu koji je preminuo
SIN legendarne glumice Mire Banjac, Branislav Jovanović (74), preminuo je danas nakon kraće bolesti. Foto: ATA images Kako je potvrdila drugarica Mire Banja, koja se javila na telefon, imao je problema usled komplikacije sa upalom pluća. Miri je, kako… »
Vesti dana »

Alarm u Srbijavozu: Privremena obustava saobraćaja nakon dojave o postavljenim eksplozivnim napravama
Telegraf pre 14 minutajoš 12 povezanih

Putin se večeras sastao sa Vitkofom - oči sveta su uprte u Moskvu, odlučuje se o sudbini 4 ključne pozicije
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

Tajni snimak o upadu na RTS: Centrala PSG-a nije znala za sastanak „zaverenika“
Vreme pre 1 satjoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 44 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 14 minutajoš 4 povezane