Povezane vesti
"Ove mlađe imaju male stanove, a nisam za babe": Deda Branko trenira kao mladić, a bračne ponude samo stižu
Mondo 06.02.2025
Branko je postao regionalna vest. Radi sklekove, zgibove i dubi na glavi, a dobija i bračne ponude. Za samo nekoliko dana priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je više od milion pregleda na društvenim mrežama. Branko je postao i regionalna… »
Deda Branko (77) pumpa sklekove, radi zgibove i dubi na glavi! Izgleda kao mladić, a svakodnevno mu stižu i bračne ponude! "Ja…
Kurir 06.02.2025
Za nekoliko dana, priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je preko milion pregleda na društvenim mrežama. Usled popularnosti, svakodnevno, kaže, dobija bračne ponude. "Javlja mi se jedan problem. Sve starije gospođe koje mi se javljaju, mojih… »
Vesti dana »
Iran zasuo projektilima američke baze: Sirene za vazdušnu opasnost zavijaju u više država, stigla pretnja Trampu
Mondo pre 2 satajoš 39 povezanih
Poslanici pitali o broju učenika u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", Predlogu zakona o roditeljima negovateljima...
RTV pre 4 minutajoš 19 povezanih
NBS ne menja ključnu kamatu: Referentna stopa i dalje na 5,75 odsto
Biznis.rs pre 1 satjoš 17 povezanih
Mali: Moguća isplata novca punoletnim građanima zbog odgovorne ekonomske politike
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih
Sutra oblačnije i toplije, sledeće nedelje ponovo tropske temperature
Radio 021 pre 15 minutajoš 22 povezane