Povezane vesti
"Ove mlađe imaju male stanove, a nisam za babe": Deda Branko trenira kao mladić, a bračne ponude samo stižu
Mondo 06.02.2025
Branko je postao regionalna vest. Radi sklekove, zgibove i dubi na glavi, a dobija i bračne ponude. Za samo nekoliko dana priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je više od milion pregleda na društvenim mrežama. Branko je postao i regionalna… »
Deda Branko (77) pumpa sklekove, radi zgibove i dubi na glavi! Izgleda kao mladić, a svakodnevno mu stižu i bračne ponude! "Ja…
Kurir 06.02.2025
Za nekoliko dana, priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je preko milion pregleda na društvenim mrežama. Usled popularnosti, svakodnevno, kaže, dobija bračne ponude. "Javlja mi se jedan problem. Sve starije gospođe koje mi se javljaju, mojih… »
Vesti dana »

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 31 minutajoš 11 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 6 minutajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih