Povezane vesti
"Ove mlađe imaju male stanove, a nisam za babe": Deda Branko trenira kao mladić, a bračne ponude samo stižu
Mondo 06.02.2025
Branko je postao regionalna vest. Radi sklekove, zgibove i dubi na glavi, a dobija i bračne ponude. Za samo nekoliko dana priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je više od milion pregleda na društvenim mrežama. Branko je postao i regionalna… »
Deda Branko (77) pumpa sklekove, radi zgibove i dubi na glavi! Izgleda kao mladić, a svakodnevno mu stižu i bračne ponude! "Ja…
Kurir 06.02.2025
Za nekoliko dana, priča o 77-godišnjem Branku Čelanoviću dostigla je preko milion pregleda na društvenim mrežama. Usled popularnosti, svakodnevno, kaže, dobija bračne ponude. "Javlja mi se jedan problem. Sve starije gospođe koje mi se javljaju, mojih… »
Vesti dana »
Saslušan osumnjičeni za paljenje automobila Baki Prasetu: "Predloženo da mu se odredi pritvor", oglasilo se tužilaštvo
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 32 minutajoš 29 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 4 satijoš 16 povezanih
"Britanija se danas suočava sa nečim što se u istoriji nije desilo": Brojne reakcije na hapšenje bivšeg princa Endrjua
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane
Skupštine Vojvodine završila rad, usvojene izmene i dopune prostornog plana za Frušku goru
Blic pre 8 minutajoš 26 povezanih