Povezane vesti
"Svi u porodici imamo problem s tim" Željko Vasić otkrio s kojim problemom se godinama muči: Teško je...
Kurir 06.02.2025
Pop pevač Željko Vasić jednom prilikom progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se bori, kao i članovi njegove porodice. Naime, Željko je ispričao da je alergičan na ambroziju, pa je zbog toga promukao. - Ja bih apelovao da napravimo neku peticiju… »
"Svi u porodici imaju problem sa tim": Pevač otkrio šta ga muči, lekovi ne pomažu: "Neprijatno mi je jer ljudi misle da sam..."…
Blic 06.02.2025
Pevač Željko Vasić jednom prilikom progovorio je o zdravstvenom problemu sa kojim se bori, kao i članovi njegove porodice. Naime, Željko je ispričao da je alergičan na ambroziju, čija je koncentracija u ovom periodu jako velika, pa je zbog toga promukao… »
Vesti dana »
Trostruki ubica izvršio samoubistvo: Policija ga opkolila u šumi kod Herceg Novog, on otvorio vatru na njih
Euronews pre 8 minutajoš 36 povezanih
Đaci od danas u klupama, čeka ih veliko iznenađenje! Više od pola miliona osnovaca dobija ovo na poklon: Evo i kad pada prvi raspust
Blic pre 57 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 1. septembar: Danas pretežno sunčano, temperatura do 34 stepena
Serbian News Media pre 17 minutajoš 13 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Skupovi u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Radio 021 pre 43 minutajoš 10 povezanih