Povezane vesti

Tramp na Molitvenom doručku: Vratite Boga u svoje živote

Tramp na Molitvenom doručku: Vratite Boga u svoje živote

Glas Amerike 06.02.2025
Vašington — Predsjednik SAD, Donald Tramp, rekao je da želi da iskorijeni „anti-hrišćansku pristrasnost“ u Sjedinjenim Državama, najavljujući formiranje radne grupe koja će istraživati „targetiranje“ i diskriminaciju hrišćana i koju… »
(Video) "zlatno doba Amerike je počelo": Tramp na Molitvenom doručku najavio posebnu godinu: Moja najveća zaostavštinada…

(Video) "zlatno doba Amerike je počelo": Tramp na Molitvenom doručku najavio posebnu godinu: Moja najveća zaostavštinada…

Blic 06.02.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poručio je danas na Molitvenom doručku u hotelu Hilton u Vašingtonu, da sada počinje "zlatno doba Amerike" i da će njegova zaostavština biti mir. On je okupljenima rekao da je srećan što posle… »
Tramp kaže da je promenio odnos prema religiji pošto je preživeo atentate: Vratite Boga u život

Tramp kaže da je promenio odnos prema religiji pošto je preživeo atentate: Vratite Boga u život

N1 Info 06.02.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je na tradicionalnom Molitvenom doručku u Vašingtonu da je promenio odnos prema religiji pošto je preživeo dva atentata i pozvao Amerikance da "vrate Boga" u svoje živote. Na ceremonijalnom skupu u Kongresu SAD… »
“Temelji Amerike su tri jednostavne reči…”

“Temelji Amerike su tri jednostavne reči…”

Vesti online 06.02.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poručio je danas na Molitvenom doručku u hotelu Hilton u Vašingtonu, da sada počinje “zlatno doba Amerike” i da će njegova zaostavština biti mir. On je okupljenima rekao da je srećan što… »
Tramp: Počinje zlatno doba Amerike, moja zaostavština biće mir

NIN 06.02.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp poručio je danas na Molitvenom doručku u hotelu Hilton u Vašingtonu, da sada počinje "zlatno doba Amerike" i da će njegova zaostavština biti mir. On je okupljenima rekao da je srećan što posle… »

Euronews 06.02.2025

Vesti dana »