Povezane vesti
Ostavka Dudaša: Više ne mogu da podržavam vrednosti kojima se rukovodi SAS
Sportski žurnal 06.02.2025
Ne pristajem na atletiku bez transparentnosti, slobode i integriteta. Sportski direktor Srpskog atletskog saveza (SAS) Mihail Dudaš saopštio je večeras da je podneo ostavku na ovu funkciju. Dudaš je na Instagramu naveo da je ostavku podneo i na mesto… »
Mihail Dudaš podneo ostavku na funkciju u Atletskom savezu: Ne pristajem na atletiku bez integriteta
Radio 021 06.02.2025
Mihail Dudaš podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Srpskog atletskog saveza. Dudaš je objavio da je podneo ostavku i na mesto direktora mitinga Belgrade indoor i Serbia athletics. "Trudio sam se da svojim znanjem i sposobnostima doprinesem… »
Dudaš podneo ostavku u Atletskom savezu Srbije: "Ne prihvatam okruženje bez slobode i integriteta"
Sportske.net 06.02.2025
Jedan od najboljih atletičara u istoriji naše zemlje Mihail Dudaš povukao se sa mesta sportskog direktora Atletskog saveza Srbije, saopštio je danas. Nekada vrlo uspešan sedmo i desetobojac koji u svojim vitrinama ima pet bronzanih odličja sa velikih… »
Ostavka Mihaila Dudaša: Ne pristajem na atletiku bez slobode
Sport klub 06.02.2025
"Ne pristajem na atletiku bez transparentnosti, slobode i integriteta", poručio je Mihail Dudaš. Proslavljeni srpski atletičar podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Srpskog Atletskog Saveza jer, kako je rekao „ne pristaje na atletiku bez… »
„Ne podržavam ove vrednosti“: Legendarni atletičar podneo neopozivu ostavku, novi udarac za srpski sport
Nova 06.02.2025
Mihail Dudaš, srpski atletičar, podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Srpskog atletskog saveza. Dudaš je ostavku potvrdio kratkim pismom: „Posvetio sam se sportu 28 godina, koristeći svoje znanje i veštine za njegov razvoj. Međutim, došao sam do… »
Vesti dana »

„Kontramiting na Vidovdan – pokušaj da se izazovu sukobi“: Akademski plenum o najavi naprednjaka da će organizovati skup kada i studenti
Nova pre 29 minutajoš 20 povezanih

Skupština završila raspravu o amandmanima o setu zakona o medijima, ekologiji i kreditiranju; u toku glasanje
RTS pre 29 minutajoš 34 povezane

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih