Povezane vesti
Vučić: Ponosan sam na rezultate, nikad neću bežati iz zemlje jer sam se borio za narod
Vesti online 06.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ponosan na postignute rezultate i poručio da nikada neće bežati iz zemlje, jer se uvek borio za svoj narod. Vučić je gostujući na RTS rekao da su u Hrvatskoj govorili kako njegova ćerka Milica ima stan… »
Vučić: Nikad neću bežati iz zemlje jer sam se borio za narod
Euronews 06.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ponosan na postignute rezultate i poručio da nikada neće bežati iz zemlje, jer se uvek borio za svoj narod. Vučić je gostujući na RTS-u rekao da su u Hrvatskoj govorili kako njegova ćerka Milica ima… »
Vesti dana »
I Piroćanci potpisuju, traže izbore. Zoran iz Gradašnice: Dosta im je više, narod ih neće!
Plus online pre 2 satajoš 47 povezanih
UŽIVO Studenti u akciji skupljanja potpisa za izbore: Gužve na štandovima, podrška rektora Đokića (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
Volstrit džornal: Ruska nafta i dalje teče ka EU – ko je najveći kupac; prekid vatre oko nuklearke u Zaporožju
RTS pre 35 minutajoš 41 povezana
uživo IZBORI NA KOSOVU I METOHIJI Do 17 sati glasalo 38,25 odsto birača, najveća izlaznost i dalje u srpskim sredinama
Euronews pre 10 minutajoš 51 povezana