Povezane vesti
Vučić najavio razgovor sa Putinom o NIS-u: Mi moramo svoju zemlju da sačuvamo, a ne želim da kvarimo dobre odnose sa…
Kurir 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je saopštio da će uskoro razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o sankcijama koje su SAD uvele Naftnoj industriji Srbije (NIS) koja je u većinskom ruskom vlasništvu. Vučić je rekao da je… »
Vučić: Ne verujem da će SAD odgovoriti pozitivno na zahtev NIS-a o odlaganju sankcija
Euronews 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne veruje da će SAD odgovoriti pozitivno na zahev o odlaganju sankcija na 90 dana koji je kompanija NIS uputila Odeljenju za kontrolu strane imovine (OFAK) američkog Sekretarijata za finansije… »
Vučić najavio da će uskoro razgovarati sa Putinom o sankcijama SAD Naftnoj industriji Srbije
Slobodna Evropa 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) zbog ruskog učešća u vlasništvu. "Ne mogu da ga zovem dok još ne znam šta će… »
Vučić: Uskoro razgovor sa Putinom o NIS-u
Novi magazin 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će uskoro razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o sankcijama koje su SAD uvele Naftnoj industriji Srbije (NIS) koja je u većinskom ruskom vlasništvu. On je za RTS rekao da je… »
"Naftu plaćamo dosta jeftinije" Vučić o sankcijama NIS-u: Naći ćemo rešenje, razgovaraću kada bude vreme i sa Putinom
Blic 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će uskoro razgovarati sa ruskim liderom Vladimirom Putinom o sankcijama NIS-u. "Šta ćemo raditi sa NIS-om? Niko ne priča o ozbiljnim problemima, zato što se bavim time da li će neko da mi blokira ovu… »
Vesti dana »

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana