Povezane vesti
Vučić najavio razgovor sa Putinom o NIS-u: Mi moramo svoju zemlju da sačuvamo, a ne želim da kvarimo dobre odnose sa Rusima…
Kurir 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je saopštio da će uskoro razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o sankcijama koje su SAD uvele Naftnoj industriji Srbije (NIS) koja je u većinskom ruskom vlasništvu. Vučić je rekao da je na zahtev… »
Vučić: Ne verujem da će SAD odgovoriti pozitivno na zahtev NIS-a o odlaganju sankcija
Euronews 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne veruje da će SAD odgovoriti pozitivno na zahev o odlaganju sankcija na 90 dana koji je kompanija NIS uputila Odeljenju za kontrolu strane imovine (OFAK) američkog Sekretarijata za finansije… »
Vučić najavio da će uskoro razgovarati sa Putinom o sankcijama SAD Naftnoj industriji Srbije
Slobodna Evropa 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS) zbog ruskog učešća u vlasništvu. "Ne mogu da ga zovem dok još ne znam šta će… »
Vučić: Uskoro razgovor sa Putinom o NIS-u
Novi magazin 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će uskoro razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o sankcijama koje su SAD uvele Naftnoj industriji Srbije (NIS) koja je u većinskom ruskom vlasništvu. On je za RTS rekao da je na… »
"Naftu plaćamo dosta jeftinije" Vučić o sankcijama NIS-u: Naći ćemo rešenje, razgovaraću kada bude vreme i sa Putinom
Blic 06.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će uskoro razgovarati sa ruskim liderom Vladimirom Putinom o sankcijama NIS-u. "Šta ćemo raditi sa NIS-om? Niko ne priča o ozbiljnim problemima, zato što se bavim time da li će neko da mi blokira ovu ulicu… »
Vesti dana »

Danas počinje G7 samit u Kanadi, teme carine SAD i sukobi na Bliskom istoku i u Ukrajini
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

Tramp: Zaustaviću rat između Irana i Izraela kao što sam i na Kosovu
NIN pre 22 minutajoš 127 povezanih

"Hobotnica zla" ostala bez ključnih pipaka! Oni su ubijenu u baražnoj vatri izraela na Iran Tel Aviv osmislio pakleni plan! Iranu sledi pakao bez ovih generala?
Kurir pre 57 minutajoš 19 povezanih

Šabić: Hoće li pravosuđe, na slučaju izbora, bar pokušati da štiti svoj poljuljani autoritet
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih