Povezane vesti

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Spreman sam za dogovor sa SAD o retkim zemnim metalima; Pao Toreck, Rusi zauzeli više naselja u…

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Spreman sam za dogovor sa SAD o retkim zemnim metalima; Pao Toreck, Rusi zauzeli više naselja u…

RTV 07.02.2025
KIJEV/MOSKVA/VAŠINGTON - Rat u Ukrajini – 1.080. dan. Oružane snage Rusije zauzele su grad Džeržinsk (ukrajinski naziv Toreck), kao i više naselja u Donjeckoj Narodnoj Republici, među kojima je i mesto Družba, saopštilo je rusko Ministarstvo… »
Tramp sprema žestok pritisak na Zelenskog: Ovo je datum kad sledi kraj rata, javljaju ukrajinski mediji?

Tramp sprema žestok pritisak na Zelenskog: Ovo je datum kad sledi kraj rata, javljaju ukrajinski mediji?

Pravda 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp navodno planira da prisili ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da pristane na primirje s Rusijom do Uskrsa, u sklopu mirovnog plana o kojem se spekuliše u medijima. Tramp, koji već dugo tvrdi da bi mogao da… »
Konačno je gotovo? Ukrajinski mediji objavili "Trampov plan" i navodni datum kraja rata

Konačno je gotovo? Ukrajinski mediji objavili "Trampov plan" i navodni datum kraja rata

Kurir 07.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp navodno planira da prisili ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da pristane na primirje s Rusijom do Uskrsa, u sklopu mirovnog plana o kojem se spekuliše u medijima. Tramp, koji već dugo tvrdi da bi mogao da… »
Prva reakcija Kijeva: Užasnuti su

Prva reakcija Kijeva: Užasnuti su

Vesti online 07.02.2025
Andrij Jermak, šef kabineta predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, izjavio je da je ta zemlja “veoma blizu stvarnog okončanja rata, pravednim i trajnim mirom”. Kako prenosi Dejli mejl, ova izjava dolazi nakon što su Ukrajinci ostali užasnuti… »
Poznat datum kada se završava rat u Ukrajini? Procurio Trampov plan, Putin hladi šampanjac dok Zelenski gori od besa

Poznat datum kada se završava rat u Ukrajini? Procurio Trampov plan, Putin hladi šampanjac dok Zelenski gori od besa

Mondo 07.02.2025
Donald Tramp će pokušati da natera Volodimira Zelenskog da pristane na primirje do Uskrsa. Plan američkog predsednika je navodno procurio u javnost i neće se nimalo dopasti ukrajinskom predsedniku. Novi-stari američki predsednik Donald Tramp… »
Ukrajinski mediji objavili "Trampov plan" i navodni datum kraja rata: Zelenski demantuje

Ukrajinski mediji objavili "Trampov plan" i navodni datum kraja rata: Zelenski demantuje

Telegraf 07.02.2025
Preporučujemo. Američki predsednik Donald Tramp navodno planira da primora ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da pristane na primirje s Rusijom do Uskrsa, u sklopu mirovnog plana o kojem se spekuliše u medijima. Tramp, koji već dugo tvrdi da… »
Dok se čeka Trampov mirovni plan, vrednost ukrajinskih obveznica raste

Dok se čeka Trampov mirovni plan, vrednost ukrajinskih obveznica raste

Danas 07.02.2025
Vrednost ukrajinskih dolarskih obveznica je već peti dan u porastu i dostiže nove maksimume zbog očekivanja da će se već sledeće nedelje pojaviti detalji Trampovog predloga sporazuma o okončanju rata u toj zemlji. Ukrajinske dolarske obveznice su… »
SAD traže izbore u Ukrajini: Korak ka miru ili poklon Putinu?

SAD traže izbore u Ukrajini: Korak ka miru ili poklon Putinu?

Danas 07.02.2025
Obećanje predsednika SAD Donalda Trampa (Trump) da će brzo okončati rat Rusije i Ukrajine dobio je novi obrt kada je njegov izaslanik rekao da bi administracija želela da Ukrajina održi izbore, potencijalno ove godine, a posebno ako se dogovori… »
Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam za razgovor s Putinom

Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam za razgovor s Putinom

Kurir 07.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da predsednik SAD Donald Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata Rusije protiv Ukrajine i dodao da je spreman za razgovore sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kada dođe do razumevanja o… »
"Tramp nema plan za okončanje rata": Zelenski otkrio da je spreman sam za razgovore

"Tramp nema plan za okončanje rata": Zelenski otkrio da je spreman sam za razgovore

Blic 07.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da predsednik SAD Donald Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata Rusije protiv Ukrajine i dodao da je spreman za razgovore sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kada dođe do razumevanja o… »
Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam i za razgovore sa Putinom

Zelenski: Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata, spreman sam i za razgovore sa Putinom

Telegraf 07.02.2025
Preporučujemo. KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da predsednik SAD Donald Tramp nema zvaničan plan za okončanje rata Rusije protiv Ukrajine i dodao da je spreman za razgovore sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom… »
Konačno! Poznato kada će Tramp predstaviti plan za kraj rata u Ukrajini: Oči sveta će biti uprte u ovaj evropski grad, a…

Konačno! Poznato kada će Tramp predstaviti plan za kraj rata u Ukrajini: Oči sveta će biti uprte u ovaj evropski grad, a…

Blic 06.02.2025
Američki saveznici navodno očekuju da će administracija predsednika Donalda Trampa predstaviti dugo očekivani plan za okončanje rata u Ukrajini na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u Nemačkoj sledeće nedelje. Kako je u sredu preneo… »

Vesti dana »