Povezane vesti
Vujošević i Štimac pričaju najbolje priče o Kariju Pešiću (VIDEO)
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Vladimir Štimac pomenuo je Svetislava Pešića kao čoveka koji ga je… »
Štimac: Kažu – mahao sam peškirom… Ja sam bio u 12 najboljih
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Kroz priču o derbiju u kome je Crvena zvezda prošle nedelje pobedila… »
„Nekada sudije nisu puštale da se derbi završi ovako“
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. „I jedni i drugi imaju, kako mi volimo žargonski da kažemo, i ap i daun u… »
Kida show: I vizantijski carevi su potkupljivali navijače
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Nenad Novak Stefanović je govoreći o utakmicama Evrolige sada i košarci… »
Vujošević korigovao informacije o sastanku u vezi ABA lige
Danas 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz voditelja Igora Miklju, ovog četvrtka su uz Duška Vojeviševića pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Duško Vujošević rekao je da je dužan jednu ispravku u vezi sa… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 17 minutajoš 26 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

(VIDEO) Nova.rs: Snimak testiranja zvučnog topa uoči protesta u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih

Kremlj: Delimično primirje se odnosi samo na energetsku infrastrukturu
N1 Info pre 59 minutajoš 75 povezanih