Повезане вести
Вујошевић и Штимац причају најбоље приче о Карију Пешићу (ВИДЕО)
Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Владимир Штимац поменуо је Светислава Пешића као човека који… »
„Некада судије нису пуштале да се дерби заврши овако“
Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. „И једни и други имају, како ми волимо жаргонски да кажемо, и… »
Штимац: Кажу – махао сам пешкиром… Ја сам био у 12 најбољих
Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Кроз причу о дербију у коме је Црвена звезда прошле недеље… »
Кида схов: И византијски цареви су поткупљивали навијаче
Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Ненад Новак Стефановић је говорећи о утакмицама Евролиге сада… »
Вујошевић кориговао информације о састанку у вези АБА лиге
Данас 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз водитеља Игора Микљу, овог четвртка су уз Душка Војевишевића писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Душко Вујошевић рекао је да је дужан једну исправку у… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 42 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 7 минутајош 18 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 2 сатајош 9 повезаних