Повезане вести

Вујошевић и Штимац причају најбоље приче о Карију Пешићу (ВИДЕО)

Вујошевић и Штимац причају најбоље приче о Карију Пешићу (ВИДЕО)

Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Владимир Штимац поменуо је Светислава Пешића као човека који… »
„Некада судије нису пуштале да се дерби заврши овако“

„Некада судије нису пуштале да се дерби заврши овако“

Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. „И једни и други имају, како ми волимо жаргонски да кажемо, и… »
Штимац: Кажу – махао сам пешкиром… Ја сам био у 12 најбољих

Штимац: Кажу – махао сам пешкиром… Ја сам био у 12 најбољих

Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Кроз причу о дербију у коме је Црвена звезда прошле недеље… »
Кида схов: И византијски цареви су поткупљивали навијаче

Кида схов: И византијски цареви су поткупљивали навијаче

Спорт клуб 07.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз домаћине Душка Вујошевића и Игора Микљу, овог четвртка су писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Ненад Новак Стефановић је говорећи о утакмицама Евролиге сада… »
Вујошевић кориговао информације о састанку у вези АБА лиге

Вујошевић кориговао информације о састанку у вези АБА лиге

Данас 06.02.2025
Гости нове епизоде емисије Кида схов, уз водитеља Игора Микљу, овог четвртка су уз Душка Војевишевића писац Ненад Новак Стефановић и некадашњи кошаркаш Владимир Штимац. Душко Вујошевић рекао је да је дужан једну исправку у… »

Вести дана »