Povezane vesti
Vujošević i Štimac pričaju najbolje priče o Kariju Pešiću (VIDEO)
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Vladimir Štimac pomenuo je Svetislava Pešića kao čoveka koji ga je naučio šta zapravo… »
„Nekada sudije nisu puštale da se derbi završi ovako“
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. „I jedni i drugi imaju, kako mi volimo žargonski da kažemo, i ap i daun u sezoni, što… »
Štimac: Kažu – mahao sam peškirom… Ja sam bio u 12 najboljih
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Kroz priču o derbiju u kome je Crvena zvezda prošle nedelje pobedila Partizan u… »
Kida show: I vizantijski carevi su potkupljivali navijače
Sport klub 07.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz domaćine Duška Vujoševića i Igora Miklju, ovog četvrtka su pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Nenad Novak Stefanović je govoreći o utakmicama Evrolige sada i košarci pre 15, 20… »
Vujošević korigovao informacije o sastanku u vezi ABA lige
Danas 06.02.2025
Gosti nove epizode emisije Kida show, uz voditelja Igora Miklju, ovog četvrtka su uz Duška Vojeviševića pisac Nenad Novak Stefanović i nekadašnji košarkaš Vladimir Štimac. Duško Vujošević rekao je da je dužan jednu ispravku u vezi sa informacijama koje… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Žandarmerija razdvaja građane i Ćacilend, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića: Policija čuva prostorije SNS širom zemlje
Nova pre 31 minutajoš 81 povezana

VIDEO Protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu: Žandarmerija potiskuje građane
Radio 021 pre 21 minutajoš 25 povezanih

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 10 satijoš 48 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane