Povezane vesti
Trump odustaje od progona Putinovih oligarha
Al Jazeera pre 4 dana
Administracija Donalda Trumpa raspušta radnu grupu pokrenuta za vrijeme Joea Bidena, s ciljem pronalaženja i kažnjavanja bogatih saradnika Vladimira Putina. Američko ministarstvo pravosuđa pod Donaldom Trumpom raspušta radnu skupinu za provođenje… »
Tramp raspustio radnu grupu koja je sprovodila sankcije protiv Rusije, sada se fokusira na borbu protiv kartela
Euronews pre 4 dana
Ministarstvo pravde SAD pod predsednikom Donaldom Trampom raspustilo je radnu grupu koja je imala za cilj da sprovodi sankcije protiv Rusije i sankcioniše oligarhе bliske Kremlju. Memorandumom javne tužiteljke Pem Bondi, koji je izdat u sredu kada je… »
Tramp raspustio radnu grupu za sankcije Rusiji: Fokus na narko kartele umesto oligarha!
Blic pre 4 dana
Ministarstvo pravde SAD pod predsednikom Donaldom Trampom raspustilo je radnu grupu koja je imala za cilj da sprovodi sankcije protiv Rusije i sankcioniše oligarh bliske Kremlju. Memorandumom javne tužiteljke Pem Bondi, koji je izdat juče kada je… »
Ministarstvo pravde SAD ukida program za zapljenu imovine ruskih oligarha
Slobodna Evropa pre 4 dana
Ministarstvo pravde Sjedinjenih Američkih Država (SAD) raspušta program usmjeren na zapljenu imovine ruskih oligarha, pokrenut nakon ruske invazije na Ukrajinu 2022. godine. U memorandumu državne tužiteljice Pam Bondi izdanom 6. februara navodi se da… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
U Srbiju stiže "polar ekspres"! Posle otopljenja smrzavaćemo se još više, a ovog datuma vejaće i sneg: Detaljna prognoza: Kraj februara će nas iznenaditi
Kurir pre 20 minutajoš 4 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana