Povezane vesti
Sorensen razgovarao sa Žiofreom u Briselu
RTV 07.02.2025
BRISEL - Novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Peter Sorensen saopštio je večeras da se sastao u Briselu sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom. "Srećan sam sto sam završio nedelju sastankom sa Emanuelom Žiofreom… »
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograd i Prištine Sorenson razgovarao sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žiofreom
Euronews 07.02.2025
Novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Peter Sorensen saopštio je večeras da se sastao u Briselu sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom. "Srećan sam sto sam završio nedelju sastankom sa Emanuelom Žiofreom u… »
Novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine razgovarao sa Petkovićem i Bisljimijem
Blic 07.02.2025
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za dijalog na… »
Sorensen odvojeno razgovarao sa Bisljimijem i Petkovićem
Danas 07.02.2025
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za dijalog na… »
Sorensen odvojeno razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda
RTV 07.02.2025
BRISEL - Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana