Povezane vesti

Sorensen razgovarao sa Žiofreom u Briselu

Sorensen razgovarao sa Žiofreom u Briselu

RTV 07.02.2025
BRISEL - Novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Peter Sorensen saopštio je večeras da se sastao u Briselu sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom. "Srećan sam sto sam završio nedelju sastankom sa Emanuelom Žiofreom… »
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograd i Prištine Sorenson razgovarao sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žiofreom

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograd i Prištine Sorenson razgovarao sa šefom Delegacije EU u Srbiji Žiofreom

Euronews 07.02.2025
Novi specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Peter Sorensen saopštio je večeras da se sastao u Briselu sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom. "Srećan sam sto sam završio nedelju sastankom sa Emanuelom Žiofreom u… »
Novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine razgovarao sa Petkovićem i Bisljimijem

Novi izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine razgovarao sa Petkovićem i Bisljimijem

Blic 07.02.2025
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za dijalog na… »
Sorensen odvojeno razgovarao sa Bisljimijem i Petkovićem

Sorensen odvojeno razgovarao sa Bisljimijem i Petkovićem

Danas 07.02.2025
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za dijalog na… »
Sorensen odvojeno razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda

Sorensen odvojeno razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda

RTV 07.02.2025
BRISEL - Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Peter Sorensen odvojeno je razgovarao sa glavnim pregovaračima Prištine i Beograda, Besnikom Bisljimijem i Petrom Petkovićem. Sorensen je na nalogu specijalnog izaslanika EU za… »

Vesti dana »