Повезане вести

Соренсен разговарао са Жиофреом у Бриселу

Соренсен разговарао са Жиофреом у Бриселу

РТВ 07.02.2025
БРИСЕЛ - Нови специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петер Соренсен саопштио је вечерас да се састао у Бриселу са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом. "Срећан сам сто сам завршио недељу састанком са… »
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београд и Приштине Соренсон разговарао са шефом Делегације ЕУ у Србији Жиофреом

Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београд и Приштине Соренсон разговарао са шефом Делегације ЕУ у Србији Жиофреом

Еуроневс 07.02.2025
Нови специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петер Соренсен саопштио је вечерас да се састао у Бриселу са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом. "Срећан сам сто сам завршио недељу састанком са Емануелом… »
Нови изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине разговарао са Петковићем и Бисљимијем

Нови изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине разговарао са Петковићем и Бисљимијем

Блиц 07.02.2025
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу специјалног… »
Соренсен одвојено разговарао са Бисљимијем и Петковићем

Соренсен одвојено разговарао са Бисљимијем и Петковићем

Данас 07.02.2025
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу специјалног… »
Соренсен одвојено разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда

Соренсен одвојено разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда

РТВ 07.02.2025
БРИСЕЛ - Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу… »

Вести дана »