Повезане вести
Соренсен разговарао са Жиофреом у Бриселу
РТВ 07.02.2025
БРИСЕЛ - Нови специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петер Соренсен саопштио је вечерас да се састао у Бриселу са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом. "Срећан сам сто сам завршио недељу састанком са… »
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београд и Приштине Соренсон разговарао са шефом Делегације ЕУ у Србији Жиофреом
Еуроневс 07.02.2025
Нови специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петер Соренсен саопштио је вечерас да се састао у Бриселу са шефом Делегације ЕУ у Србији Емануелом Жиофреом. "Срећан сам сто сам завршио недељу састанком са Емануелом… »
Нови изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине разговарао са Петковићем и Бисљимијем
Блиц 07.02.2025
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу специјалног… »
Соренсен одвојено разговарао са Бисљимијем и Петковићем
Данас 07.02.2025
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу специјалног… »
Соренсен одвојено разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда
РТВ 07.02.2025
БРИСЕЛ - Специјални изасланик Европске уније за дијалог Косова и Србије Петер Соренсен одвојено је разговарао са главним преговарачима Приштине и Београда, Бесником Бисљимијем и Петром Петковићем. Соренсен је на налогу… »
Вести дана »
Кац: Војска Израела дубље је у Либану, да спречи "ватру" на израелске заједнице
РТВ пре 18 минутајош 23 повезане
Јанис се вратио после 40 дана, али џаба! Бакси нису имали шансе против сјајних Селтикса!
Курир пре 18 минутајош 37 повезаних
"Видео сам ракетне нападе": Срби из Дубаија сазнали за лет непосредно пре поласка, аеродром пун емоција
Телеграф пре 27 минутајош 24 повезане
Време за кафу напољу: Уторак доноси 15 степени и миран дан
Нишке вести пре 52 минутајош 17 повезаних
Нови напади на Блиском истоку, Трамп: 'Имамо довољно оружја да ратујемо заувек'
BBC News пре 33 минутајош 15 повезаних