Povezane vesti
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt - popio je otrov
BBC News pre 4 dana
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje… »
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt – popio je otrov
Danas pre 4 dana
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali“ da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne“ grupe, koja je još aktivna… »
Blic pre 4 dana
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u… »
Radio 021 pre 4 dana
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko… »
NIN pre 4 dana
"Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. "Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) "ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn "prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u Velikoj… »
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt – popio je otrov
Južne vesti pre 4 dana
Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko interneta „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno… »
Vesti dana »
![Vučić krenuo na svoje: Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić](https://nstatic.net/626/38964626dbdsyq.jpg)
Vučić krenuo na svoje: Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić
Pravda pre 1 satjoš 55 povezanih
![SBB prodat PPF grupi, Telekom Srbija kupio prava na sportske prenose Sport kluba i EON](https://nstatic.net/174/38964174eltnlg.jpg)
SBB prodat PPF grupi, Telekom Srbija kupio prava na sportske prenose Sport kluba i EON
RTS pre 26 minutajoš 30 povezanih