Povezane vesti

Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt - popio je otrov

BBC News pre 4 dana
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje… »
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt – popio je otrov

Danas pre 4 dana
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali“ da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne“ grupe, koja je još aktivna… »

Blic pre 4 dana
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u… »

Radio 021 pre 4 dana
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko… »

NIN pre 4 dana
"Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. "Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) "ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn "prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u Velikoj… »

Južne vesti pre 4 dana
Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko interneta „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno… »

Vesti dana »