Повезане вести

Онлајн група која је отерала момка у смрт - попио је отров

BBC News 07.02.2025
После Владимировог самоубиства, његова породица упозорава на опасности које вребају на неким страницама на интернету које величају смрт. „Гледала сам сина како се бори за последњи дах", каже Ана Николин-Кејсли. „Отишао је у… »
Онлајн група која је отерала момка у смрт – попио је отров

Данас 07.02.2025
„Гледала сам сина како се бори за последњи дах“, каже Ана Николин-Кејсли. „Отишао је у агонији.“ Ана верује да су њено најмлађе дете, Влада (17) „охрабривали“ да узме отров корисници онлајн „просуицидалне“ групе, која је још… »

Блиц 07.02.2025
„Гледала сам сина како се бори за последњи дах", каже Ана Николин-Кејсли. „Отишао је у агонији." Ана верује да су њено најмлађе дете, Влада (17) „охрабривали" да узме отров корисници онлајн „просуицидалне" групе, која је још… »

Јужне вести 07.02.2025
Фамили пхото Влад Николин-Кејсли преминуо је 7. маја 2024. године пошто је попио отров који је купио преко интернета „Гледала сам сина како се бори за последњи дах“, каже Ана Николин-Кејсли. „Отишао је у агонији.“ Ана верује да… »

НИН 07.02.2025
"Гледала сам сина како се бори за последњи дах", каже Ана Николин-Кејсли. "Отишао је у агонији." Ана верује да су њено најмлађе дете, Влада (17) "охрабривали" да узме отров корисници онлајн "просуицидалне" групе, која је још… »

Радио 021 07.02.2025
После Владимировог самоубиства, његова породица упозорава на опасности које вребају на неким страницама на интернету које величају смрт. Фамили пхото Влад Николин-Кејсли преминуо је 7. маја 2024. године пошто је попио отров који… »

Вести дана »