Povezane vesti
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt - popio je otrov
BBC News 07.02.2025
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje… »
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt – popio je otrov
Danas 07.02.2025
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali“ da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne“ grupe, koja je još aktivna… »
Blic 07.02.2025
„Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) „ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn „prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u… »
Radio 021 07.02.2025
Posle Vladimirovog samoubistva, njegova porodica upozorava na opasnosti koje vrebaju na nekim stranicama na internetu koje veličaju smrt. Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko… »
NIN 07.02.2025
"Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah", kaže Ana Nikolin-Kejsli. "Otišao je u agoniji." Ana veruje da su njeno najmlađe dete, Vlada (17) "ohrabrivali" da uzme otrov korisnici onlajn "prosuicidalne" grupe, koja je još aktivna u Velikoj… »
Onlajn grupa koja je oterala momka u smrt – popio je otrov
Južne vesti 07.02.2025
Family photo Vlad Nikolin-Kejsli preminuo je 7. maja 2024. godine pošto je popio otrov koji je kupio preko interneta „Gledala sam sina kako se bori za poslednji dah“, kaže Ana Nikolin-Kejsli. „Otišao je u agoniji.“ Ana veruje da su njeno… »
Vesti dana »

VIDEO: Studenti pred sednicu pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije reagovao
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
N1 Info pre 34 minutajoš 3 povezane

"Policija nikada nije koristila nezakonita sredstva": Oglasio se Dačić: Mup ne poseduje ni "Vortex Ring Gun", ni "Vortex Cannon"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Tužilaštvo formiralo predmet o slučaju "zvučni top": Ispituje masovni incident tokom protesta u Ulici kralja Milana
Blic pre 9 satijoš 2 povezane